facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pascale Peeters Logopedie en stottertherapie

Pascale Peeters Logopedie en stottertherapie

Info

Logopedische praktijk gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie bij stotteren en communicatieve spraak- en taaltherapie voor kinderen en jongeren.

Geschiedenis

Logopedische praktijk gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie bij stotteren en communicatieve spraak- en taaltherapie bij kinderen en jongeren.



"Praktijk voor logopedie en stottertherapie gespecialiseerd in mondelinge spraak- en taalstoornissen en stotteren. Ook mensen die wat aan hun spreekdurf en presentatievaardigheden willen werken kunnen bij mij terecht.Elke therapie is erop gericht om de communicatie zo optimaal en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met het unieke kunnen en de unieke nodigen van elke persoon.Bij kinderen nemen ouders zoveel mogelijk deel aan de therapie om het succes van de therapie aanzienlijk te vergroten. Voor bepaalde stoornissen wordt ook oudercursus gegeven."
Adres: Verloren Eind 45, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0470 10 29 60
Stad: Hechtel
Route: Verloren Eind 45
Postcode: 3940


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid