facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasado Foodtruck & Catering

Pasado Foodtruck & Catering

Info

Pasado Catering Services is gespecialiseerd in het aanbieden van éénpansgerechten en grilligs van over verschillende werelddelen.

Geschiedenis

Pasado is een cateringsbedrijf dat niet de onrealistische ambitie heeft het beste in alles te zijn, maar juist focust op datgene waar Pasado van weet dat ze het kwalitatief kunnen brengen.

Pasado Catering Services is gespecialiseerd in het aanbieden van éénpansgerechten van over verschillende werelddelen. Pasado is een catering- en foodtruckbedrijf dat zowel Mediterraanse, Aziatische en Vlaamse gerechten aanbiedt op uw familiefeest, bedrijfsfeest, festivals,...

Bezoek onze website op www.foodtruck-catering.be voor meer info of neem contact op voor brochures, menu's en dergelijke.

Adres:
Stad: Borgerhout



op zoek naar gerelateerd: Zuid-Amerikaanse foodtruck, Foodtruck verschillende gerechten, Foodtruck lentefeest, Foodtruck aan huis Lille, Foodtruck wechelderzande, Goedkope foodtruck, Foodtrucks België, Mobiele foodtruck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KORIAMBER KORIAMBER 1 km Amber verzorgde de catering voor event - heel lekker vegetarisch aanbod, mooie presen...
Bakkerij Zamouri Bakkerij Zamouri 1 km Zeer matige koffiekoeken. Crèmekoek heeft klontterige pudding zonder echte vanille en...
Brass delivery Brass delivery 2 km Lekker buffet en vriendelijke personeel.
Het Consolesalon Het Consolesalon 2 km Het Consolesalon is een salon met consoles.
June's June's 2 km Super lekker. Ook vegetarisch. Wat een vriendelijke en geweldig vrouw. Zeker prijs kw...
HACIENDA POPULAR HACIENDA POPULAR 2 km Catering
Voila Sè Voila Sè 2 km Voila Sè
Recensies
Pasado kwam koken op onze trouw op een warme zomerdag in juni. We kregen zeer veel complimenten over het concept en vooral over de smaak van alle gerechten! Ook voor de veggies konden meerdere keuzes voorzien worden. Achteraf werd alles netjes opgeruimd en volop nagepraat over de heerlijke avond.
Pasado heeft de catering verzorgd van ons verjaardagsfeest. Communicatie verliep vlot, de kok was ruimschoots op tijd en heeft op zijn eentje 3 lekkere pansgerechten voorbereid. Wij hebben alleen maar complimenten gehad op de kwaliteit. De pulled pork is een MEGA aanrader! Doen jullie goed, merci! Wij hadden nog eten over er hadden ook wel een aantal gasten last-minute afgezegd maar wij hebben alle restjes meegekregen. Konden er nog een aantal dagen van nagenieten
Voor ons huwelijk hebben wij beroep op jullie gedaan en het eten + service was perfect!! Bedankt om onze grote dag mee mogelijk te maken
Voor ons trouwfeest was dit een toppertje! Mensen spreken er nog van en vonden het heel erg lekker. Voor veel mensen snel lekker kwaliteitsvol eten. Ook zeer fijne communicatie, service en samenwerking!
Veel keuze, leuke toogopstelling en lekker eten, zo wordt elke feestje een topper. Voor herhaling vatbaar!
Het eten was wel lekker. Er was echter niet voldoende eten voor alle genodigden op het feest hoewel er zelfs voor meer mensen was besteld dan er uitgenodigd waren. Het personeel was niet zo vriendelijk op de avond van het feest! Misschien waren sommige opmerkingen grappig bedoeld, maar wij zagen er de humor niet van in. Ik heb de catering aangesproken op het feit dat er niet voldoende was. Ze gaven aan dat sommige mensen te veel waren terug gekomen en dat het de bedoeling was dat iedereen toe kwam met drie kleine bordjes. Ik zat niet met de grootste eters aan tafel, maar na drie gerechtjes hadden de meesten echt nog honger. Er werd niet op een fijne manier met deze feedback om gegaan hoewel ik uiteraard begrijp dat de mensen die komen koken niets kunnen doen aan de hoeveelheid van ingrediënten die ze meekrijgen. Een week later op een personeelsfeest van een school waar een van mijn vrienden werkt, bleek ook te weinig eten voorzien te zijn. Erg jammer!
Prima en snelle communicatie op voorhand, service op maat en vooral ook lekker eten. Onze zoon had voor zijn lentefeest zelf 3 gerechten en desserts gekozen en die hebben we nog aangevuld met wat hapjes. Tip top kwaliteit!
Vorig jaar kwam Pasado het eten verzorgen op ons trouwfeest, samen met een andere foodtruck. We wisten op voorhand niet goed wat kiezen uit het uitgebreide menu, dus mochten we in Antwerpen een paar dingen gaan proeven. Ideaal voor de eeuwige twijfelaar. We kozen uiteindelijk voor de boboti, een vegetarische pasta en lamsstoofpotje met aardappeltjes. De pasta was niet de grootste voltreffer een beetje te plat gekookt, maar achteraf gezien denk ik dat dat logisch is in die hoeveelheid, maar de lamsstoofpot zéker de boboti waren echt een schot in de roos. Al onze gasten waren heel erg tevreden! De koks waren ook super vriendelijk. We hadden achteraf gezien voor veel te veel personen besteld omdat er ook nog een 2e foodtruck was en hadden dus heel veel over. Ze hebben voor ons het grootste deel in potjes gedaan zodat we ook na het feest nog van dit lekkers konden genieten! Ik zou hen zéker opnieuw vragen!
We hebben een familiefeest gehad en het eten werd verzorgd door Pasado. De kok was zeer vriendelijk en amusant en heeft zijn werk goed gedaan, enkel had het nog beter geweest als er 2 koks hadden geweest. Hij moest nu achter 3 pannen staan en nog eens frietjes bakken. Hierdoor was het eten van sommige mensen lauw en moesten de mensen wat langer aanschuiven. Het was een feest van +/- 80 mensen, dus moet je minstens met 2 zijn om het vlot te laten verlopen. Maar zeker geen negatieve commentaar, gewoon een tip voor in de toekomst. Alles stond er op tijd, het eten was lekker en prijs kwaliteit top! Wij gaan zeker nog beroep doen op Pasado.
Gisterenavond naar een trouwfeest waar Pasado de catering voorzag waarvan het resultaat echt schrijnend was. Het voorgestelde vegetarisch gerecht was een ommelet met wat groenten maar weinig smaak noch kruising, in de paëlla waren de scampi, kippenbouten en andere vis of schelpen vergeten en in de goulash was het vlees bijna niet te kauwen. Tor overmaat van ramp was er veel te weinig eten voorzien, nadat 3/4 van de aanwezigen een klein bordje had gekregen was het eten op! Zelfs de bruid heeft niks gegeten. Op vraag aan het personeel, die stond te roken achter de pannen, om de zaakvoerder op te bellen bleek deze moeilijk te bereiken wegens een ander feest. Ook de zogezegde “dessert” was niet in orde en kwam regelrecht uit de dozen van de leverancier. We waren genoodzaakt om in een naburige burgertent hamburgers te kopen en bij een bakker in de buurt dessert te halen. Een schande voor het beroep van cateraar en andere traiteurs. Dit is het ergste wat ik ooit zag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid