facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasa snacks

Pasa snacks

Info

Kebap sinds 1989! Iskender'in tek adres'i!



"Heeft u zin om uzelf en uw geliefden eens lekker te verwennen? Neem ze dan mee naar Pasa Bvba in Heusden Zolder om te genieten van hun fantastische Turkse gerechten. Het team, onder leiding van een ervaren chef-kok, serveert u onder andere broodjes doner, broodjes kebap en broodjes kofte. Heeft u meer trek, dan kunt u kiezen uit hun smaakvolle saladeschotels, vleesschotels en bbq gerechten. U maakt uw avond uit helemaal compleet door uw diner te starten met een verse soep en af te sluiten met één of meer van hun authentieke Turkse desserts."
Adres: Sint Wililbrordusplein 25, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/433275
Stad: Heusden
Route: Sint Wililbrordusplein 25
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 04:00
Zaterdag: 16:00 - 04:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Kebab Heusden-zolder, Snack Aydin, Pasa Snacks Heusden openingstijden, Pasa heusden menu, Avanos Heusden, Pasa Snack Geel, Orient Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avanos Avanos 48 meter Prima en vriendelijke service maar vooral: lekker eten! Spijtig genoeg enkel afhaal n...
Brasserie Avanos Brasserie Avanos 48 meter Prima en vriendelijke service maar vooral: lekker eten! Spijtig genoeg enkel afhaal n...
Yasemin Tearoom En Bakkerij Yasemin Tearoom En Bakkerij 2 km Heel lekker Turks ontbijt buffet gehad, goed van smaak en zeer ruime keuze, zeker de ...
Recensies
De is de beste kebab en durum van Limburg!
Beste kebabzaak in mijn opinie.zeer proper altijd lekker vers vlees personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam en komen heel professioneel over.kwa prijzen vergeleken met andere kebabzaken en het kwaliteit eten dat je hier geserveerd krijgt heb je zeker niet te klagen.altijd warm en lekker top!
Zeer slechte service heb meer dan 1 uur op mijn eten moeten wachten en als je dan ging vragen van hoelang het ging duren waren ze er nog niet eens mee bezig. Er kregen mensen die later hadden besteld met dezelfde menu keuze eerder hun eten. Hier kom ik nooit meer, dit is geen aanrader!
Vorige maand een bakje rijst komen halen met vlees, 12 euro, vond ik al prijzig ineens, dit weekend nog es geweest, was het al 13 euro viel bijna van mijn stoel, super lekker, daar is niks op aan te merken maar 13 euro voor een bakje, das erover, dat weerhoudt mij om nog langs te komen, ben daar eerlijk in.
Ontevreden over het broodjes je moet het vlees met een vergrootglas zoeken tussen al die groenten die ze te veel doen dat het broodje vol lijkt ik raad het niet aan om daar te gaan eten !
Als je voor een durum zonder groenten 10 euro wilt betalen moet je daar zijn veeel te duuur !
Lekkere kebab lang moeten wachtenEten: 5/5
Erg lekker! Heb voor eerste keer geote mix kebap gegeten. Frieten met mayo en andalouse ook heerlijk! Alleen klein minpuntje: vond iets duur:
De kebabs zijn heel lekker. Kwaliteitsvlees
Nog tot laat open, snelle service en goede kwaliteit van eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid