facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party-Car.com

Party-Car.com

Info

Privé-, communie-, verjaardags-, bedrijfsfeestjes.
Party Cars komt tot bij u met verse frietjes à volonté, frituursnacks en/of lekkere visproducten. Met onze foodtruck verzorgen wij graag uw feest vanaf 25 personen.



"Party Cars is een foodtruck waarbij je kan kiezen tussen lekkere verse frietjes of heerlijke visgerechten. Wij komen langs op alle soorten evenementen of feesten zoals bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, communies, ... Met onze Scherpe prijs en Persoonlijke service maken wij het verschil!"
Adres: Torenstraat 120, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: +32494875859
Stad: Wommelgem
Route: Torenstraat 120
Postcode: 2160



op zoek naar gerelateerd: Mobiel frietkraam Antwerpen, Frietkraam aan huis schoten, Frietkraam aan huis Zoersel, Frituur aan huis, Foodtruck Antwerpen, Foodtruck Wommelgem, Foodtruck frietjes, Mobiele frituur Retie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Crombruggen NV Van Crombruggen NV 948 meter Firma en product zeer goed maar de actie met spaar punten verloopt niet zo als het m...
Wijnbeleving.be Wijnbeleving.be 3 km Geweldige service. Een aanrader voor iedereen die over wijn wil bijleren!
Frituur Margarita Frituur Margarita 3 km Goeie friet en super vriendelijk een echte aanrader wij komen er zeker een keer per w...
Recensies
Heel vriendelijk, mooi op tijd ondanks files op de ring en een wielerevenement in de buurt. En vooral lekkere frietjes voor het lentefeest van onze dochter! Zeker een aanrader!
Zeer lekkere stoofvleessaus en frietjes en top bediening!!!!
Heerlijke verse frieten op het lentefeest van onze dochter. Vegetarische snacks was geen enkel probleem. Mooi op tijd en zeer vriendelijke mensen. Iedereen was zeer tevreden!! Aanrader!
Heel tevreden van! Vlotte communicatie. Feest was volledig in onderling overleg te plannen. Aan al onze wensen werd tegemoet gekomen. Heel lekkere frietjes en snacks en goede service. Wij komen zeker terug!
Optijd komen gaat precies nie goed, meer dan 2 uur telaat...
Goeie friet en snel ook nog!
Ideaal voor feestjes, communies, trouwfeesten en veel meer. Heel vriendelijke en gezellige bediening en uiteraard heel lekkere frietjes en snacks. Een aanrader!
Op tijd komen, moeilijk. 2u te laat!!!!
Prima service, vriendelijke bediening, lekkere frietjes.
Super. Lekkere frietjes en vriendelijke ménsen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid