facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parqueterie du Hainaut

Parqueterie du Hainaut

Info

Parquet,meubles, terrasse, bardage

Adres: Rue de Valenciennes, 357, 7300 Boussu
Telefoonnummer: 065/78 45 96
Stad: Boussu
Route: Rue de Valenciennes, 357
Postcode: 7300


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Voor de vloeren in de woonkamer, eetkamer en kantoor heeft Parqueterie du Hainaut goed en mooi werk geleverd bij ons thuis in 2016 en we raden ze aan! Geen zorgen te melden na bijna 6 jaar. Je kan de blog van "Onze renovatie" volgen op Facebook @notre.renovation en op Instagram @notre_renovation_be.
Zeer goede ontvangst en goed advies, tijdens de bouwplaats is de baas aanwezig om de werkzaamheden te initiëren, de realisatie is netjes, de bode is zeer efficiënt, moedig en respectvol. Wij zijn verheugd over het uitgevoerde werk.
We gingen voor informatie, zeer goed advies, zeer aangename en glimlachende adviseur, zeer attent.
Heel goed advies, de dame die ons ontving is geduldig en geeft alle nodige uitleg. Vraag naar offertes. Ik raad aan.
Zeer mooie materialen, prachtig tuinmeubilair en zeer bekwaam personeel. Een aanrader.
Goed advies. Nam de tijd om de verschillen in materialen aan mij uit te leggen... beloofde me snel terug te bellen voor beschikbaarheid... en dat deed hij overdag! Het contact is heel menselijk. Het materiaal is deze week aangekomen zoals afgesproken...TOP. Dankjewel.
Geweldige winkel, de prijzen zijn correct gezien de kwaliteit van de goederen en het personeel staat bovenaan, ik raad het ten zeerste aan.
Beschikbaar en vriendelijk personeel. Een beetje duur in vergelijking met de producten, maar het personeel is goed advies.
Superieure kwaliteit, zeer goede service en ook na de aankoop laten we je niet in de steek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid