facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ParMed - Paramedische dienstverlening

Info

De ParMed-groep is het gezamenlijk initiatief van meerdere hulpverleners in de regio Waas en Dender. We zijn een aanspreekpunt voor zowel medische als paramedische hulpverlening.

Geschiedenis

Drie logopedistes met elk een doorgedreven specialisatie, een stottertherapeute en een kinderpsychologe vormen dit enthousiaste team.

Kritische ingesteldheid, pedagogische vaardigheden, analytisch denkvermogen en onuitputtelijk enthousiasme vormen de basis van onze professionele activiteiten. Onze praktijkervaring wordt onderbouwd met een grondige theoretische kennis die op frequente basis up-to-date wordt gehouden. Een steeds uitbreidend patiëntenbestand weerspiegelt dit professionele karakter. Het geven van voordrachten en uitgeven van eigen publicaties vormen een boeiende meerwaarde voor onze huidige professionele activiteiten.

Maar genoeg over ons.
JIJ staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om jou als patiënt of cliënt verder te helpen.Neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt of meer informatie wenst.

Adres: Belseledorp 90, 9111 Belsele
Telefoonnummer: +32 (0)486 30 92 12
Stad: Belsele
Route: Belseledorp 90
Postcode: 9111



op zoek naar gerelateerd: ParMed Belsele
Recensies
Zeer goeie dienst verlening en zeer vriendelijk. In de zomer worden hier ook kampjes georganiseerd, deze zijn zeker een aanrader!
- Geweldige droomkampjes - topteam!
Reageren niet op mails ... onduidelijke communicatie.
Slecht service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid