facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parma In Tavola

Adres: Avenue de la Couronne 395 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 649 18 29
Stad: Ixelles
Route: Avenue de la Couronne 395
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Parma in Tavola menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roland Roland 305 meter Bij Roland verkopen ze goed vlees
Cokoa Cokoa 1 km Beste anaïs, Wij trouwde op 22/02/2020 en voor ons feest heb je prachtige taarten ge...
Fonteyne Fonteyne 2 km Hier vind je altijd iets lekkers ! Vraag zeker naar het dagmenu, die ook nog eens bet...
Delitraiteur Delitraiteur 2 km geen Nederlandstalige bediening
Alimentation Alimentation 2 km Vertaald door Google Alimentationbxl zorgde voor een feest van 100 personen met profe...
Recensies
Italiaanse traiteur met heerlijke sandwiches, pasta's en desserts! De producten zijn vers en huisgemaakt Hun broodje "Special" is een grote hit! Het personeel is erg vriendelijk. Bovendien kun je er Italiaanse producten kopen olie, saus, pasta, lange vingers, cantucci, amaretti, wijnen… Echt een aanrader!
We hebben hier verschillende keren broodjes met sandwiches besteld. Lekker en gevarieerd. De desserts zijn ook uitstekend.
Meestal haal ik mijn broodjes graag bij deze Italiaanse cateraar omdat de smaak er is. MAAR een paar keer merkte ik dat de jonge Italiaan erg onaangenaam, hatelijk en onbeleefd was. Vandaag was het toppunt van zijn onbeschoftheid. Hij stond voor de deur er was verder niemand, ik vraag vriendelijk of hij nog open is waarop hij infantiliserend antwoordt "nou ja jongens hij is open we sluiten om 4 uur he! De deur staat open!" een grote, ongezonde, vernederende glimlach. Dan spreekt hij weer binnen op een afschuwelijke toon tegen me, wat betekent dat ik wegging zonder iets te kopen. Het is zonde om zo'n goed bedrijf te hebben, maar om klanten af ​​te schrikken vanwege een enkele medewerker. Het is gewoon onaanvaardbaar. kers op de taart: ik ben niet de enige dit gebeurt vrij vaak
Aardig en spraakzaam personeel, dus er hangt een goede sfeer. Alles is vers, sandwiches recht voor je neus gemaakt, boordevol goede ingrediënten. Alles is echt lekker en leuk verpakt, wat schattig is. Prijzen zijn erg vriendelijk.
Uitstekende Italiaanse producten, zeer vriendelijke service. Het sandwichbrood kan echter beter.
Uitstekend ! Ik raad liefhebbers van zeer goede sandwiches aanEten: 5/5
Je mag de wachtrij buiten nemen als indicator voor kwaliteit, maar laat je niet misleiden. Het eten is hier op zijn best middelmatig. Vleeswaren en kaas zijn van ondermaatse kwaliteit en het brood dat ze serveren is niet stokbrood of zelfs maar vers.
Alles is vers, de producten zijn goed, de prijzen kloppen voor de kwaliteit en het team is vriendelijk. Als je geluk hebt, laat de baas je zijn speciale worst proeven.
Zeer goede kwaliteit voor betaalbare prijzen. Ideaal voor een snelle lunch. De enige negatieve kant is vooral de wachttijd.
Sandwich van superkwaliteit jammer dat de persoon niet terug wil komen ... Bewerken: ik voeg een ster toe omdat het personeel erg vriendelijk was toen hij terugkwam, dus ik kan me voorstellen dat hij de laatste keer met zijn linkervoet moest opstaan. De producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit, precies het imago van industrieel stokbrood, anders was het perfect geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid