facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parlofoonservice

Info

Parlofoon en Videofoon op je smartphone? Of wil je je oude bel vervangen door de nieuwste technologie? Gratis offerte op maat.



"Heeft u ook een oude parlofoon? Wilt u ook graag zien wie er voor uw deur staat? Wij zorgen voor een kwalitatieve en eenvoudige oplossing zelfs op de bestaande bedrading. Parlofoon herstellen ofvernieuwen. Videofoon te gebruiken met de smartphone, u kan als u wenst de deur van op afstand openen.Op deze manier kan je altijd zien wie er voor uw deur staat zelfs wanneer u niet thuis bent. Zorg voor uw veiligheid op elk moment.Plaatsingsdienst parlofoon en videofoon in en rond Antwerpen.Contacteer ons voor uw gratis offerte op maat."
Adres:
Telefoonnummer: +32486281920
Stad: Brasschaat


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Parlofoon Antwerpen, Video parlofoon merken, Parlofoon herstellers, Parlofonie en videofonie, Oude parlofoon vervangen, Elektrisch schema parlofoon, Deur openen met parlofoon, Hoe een parlofoon aansluiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
7211 BVBA 7211 BVBA 2 km Met Simply Klever werken wij al jaren samen met Tom van 7211. Hij zorgt ervoor dat v...
Proximus Proximus 2 km Ik krijg een folder in de bus waarin een promotie staat voor een Huawei P30 pro new e...
Recensies
Korrekte plaatsing van de videofoon en software voor gsm volgens afspraak. Eveneens een uitgebreide uitleg gekregen. Een aanrader.
Goede uitleg, duidelijke afspraken, snelle goede service.
Top service & opvolging!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid