facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parking Moretusbos

Parking Moretusbos
Adres: 2940 Stabroek, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Stabroek
Postcode: 2940


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Combineer de Glorietta en de kasteelroute samen en je heb een wandeling van 5 km. Op een zonnige dag een prachtige route om te lopen. Er is veel te zien. Tip: lees de bordjes die op sommige punten staan. Hier staan leuke weetjes op. Honden mogen mee MITS AANGELIJND. Na afloop kan je heerlijk lunchen of een drankje benutten bij Kasteel Ravenhof.
Veel plaats en erg goed gelegen net aan het Ravenhof kasteel. Van hier uit vertrekken alle wandelroutes voor een bezoek aan het Theehuis , de Geldberg , het Fort en de Huzarenberg aan Nederlandse kant en aan het Kasteel met zijn tuin , Koetshuis en moestuin aan Belgische kant. Zeer praktisch. Borden tonen alle benodigde info over de wandelroutes en bezienswaardigheden.
Grote, rustige en gratis parkeerplaats om een fijne wandeling te maken in het Moretusbos of bezoek te brengen aan het Koetshuis of Kasteel Ravenhof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid