facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parking Indigo Oostende Mijnplein

Parking Indigo Oostende Mijnplein
Adres: Mijnplein, 8400 Oostende, België
Telefoonnummer: 059 80 54 08
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Oostende
Route: Mijnplein
Postcode: 8400


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indigo Parking Kursaal 1 Oostende Indigo Parking Kursaal 1 Oostende 467 meter Zeer centrale parkeergarage met kenteken registratie. Betalen uitsluitend met betaalp...
Sterstraat Sterstraat 3 km Bij mooi weer zeer vol hoewel buiten centrum. Twee laadpalen aanwezig.
Recensies
Dit is geen parkeergarage maar een parkeerplaats. Je parkeert centraal middenin het centrum. Tijdens de markt op donderdag kun je hier niet parkeren. Dit staat niet duidelijk aangegeven. Alleen met pinpas betalen en dus niet contant. Vrij hoge tarieven in vergelijking met omliggende parkeergarages. Wij betaalden voor 1,5 uur parkeren exact 5 euro. Slagboom werkt met kenteken herkenning.
Deze parking is inderdaad goed gelegen maar het ondergronds gedeelte beviel me niet erg omdat er niet één licht brandde.Ik had hier geen veilig gevoel . Opgepast voor parkeren op donderdag. Gezien de ligging naast de centrale winkelstraat kom ik nog zeker terug en zal dan buiten parkeren.
Niet parkeren! Onze auto is getakeld geweest, omdat er elke donderdag markt is. Er was een werknemer op de parking aan het werken de woensdag en heeft ons niets gezegd.nDe taxichauffeur die ons naar de de takeldienst bracht was in Middelkerke! Zei dat dit wekelijks gebeurd, omdat daar maar een klein bordje staat.nOverheid heeft weer geld nodig!!!nTakelen heeft ons 375€ !!! gekost! Niet parkeren!
Pas op met parkeren op donderdag of uitlopend naar donderdag. Onze auto is weggesleept evenals die van 21 andere mensen. Het staat aangegeven maar niet heel duidelijk.
25/7 aan de ingang staat aangegeven VRIJ , maar kon , eenmaal binnen enkel aanschuiven om tenslotte géén plaats te vinden... teleurgesteld!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid