facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parking Demervallei

Parking Demervallei
Adres: Demervallei 8, 3200 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 66 00 79
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Demervallei
Huisnummer: 8
Postcode: 3200


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Opgelet met de onbekwame parkeerwachters, ook wel, het schuim van onze samenleving. Te lomp voor een echte job, maar kaartjes zoeken op alle mogelijke manieren kunnen ze. Een opkikker voor menig schoolverlater, je kan altijd ergens aan de bak!nVoorts een redelijk brakke parking.
Is inderdaad gratis. Let goed op want op een zeer aanzienlijk deel hoort u uw parkeerschijf te leggen en er wordt flink gecontroleerd en beboet. Zeer veel slechte plekken met heel grote plassen. U kan vaak niet aan uw koffer zonder nate voeten. Foto Google is fout.
Spijtig dat er geen water is zeker om de wc cadetten te spoelen maar voor de rest wel goed je kan fietsen en wandelen van de cp
Heel grote parking, ideaal als je even naar het centrum wilt. Er is altijd wel ergens een plekje vrij. Nabij is een zwembad,cinema, feestzaal,… deze plek is ook ideaal als startpunt voor een fietstochtje.
Heel praktisch om een wandeling te starten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid