facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkietje Temse

Parkietje Temse
Adres: Consciencestraat 5, 9140 Temse
Telefoonnummer: +3233443635
Stad: Temse
Route: Consciencestraat 5
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 13:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Equimotion Equimotion 1 km Dierenarts Rozanne Vermeulen Preventieve gezondheidszorg en fysiotherapie
Dierenarts/Chiropractor Wouter Dierickx Dierenarts/Chiropractor Wouter Dierickx 3 km Zeer vriendelijke dierenarts die ons hondje goed verzorgt met duidelijke uitleg.
Dierenarts Frank Massa Dierenarts Frank Massa 4 km Zeer goede dierenarts! Kent z'n vak perfect en is zeker een aanrader!
Recensies
Zaak is gesloten
Onduidelijk wat er met de zaak gaande is, werd recent overgenomen. Nieuwe openingsuren, maar op dit moment niet open volgens die uren. Klanten voor de deur, geen openingstijden aan de deur, geen kennisgeving van toekomst.
Men heeft er voldoende artikels maar helaas is alles nogal volgepropt en het ruikt er niet echt fris.
Leuke grasparkiet gekocht, vriendelijke vrouw die ons te woord stond. Grasparkiet was wel niet geringd, jammer maar is dan ook niet verplicht. Nu geen idee hoe oud de grasparkiet uiteindelijk is... Hij zou tussen de 8 a 10 weken moeten zijn volgens hen. Geen idee of dit effectief zo is.
Diervriendelijke winkel, heeft alles in huis en geeft deftige raad. Prijzen misschien iets hoger maar is dan ook zelfstandig uitbater. Wel drukbezette winkel maar veel keuze...
Zeer vriendelijke mensen alsook kindvriendelijk maakt hun niks uit als een peuter even iets aan het mispeuteren is met allerlei knuffels voor honden en katten : Vissen zijn van zeer goede kwaliteit en in topvorm zou nergens anders nog vissen kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid