facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkhotel Roeselare

Info

U bent van harte welkom in het Parkhotel, waar een aangenaam comfort en familiale traditie op een unieke wijze worden gecombineerd.

Geschiedenis

U bent van harte welkom in het Parkhotel, waareen aangenaam comfort en familiale traditie op een unieke wijze worden gecombineerd.
In het hart van Roeselare tegenover het centraal station en op loopafstand van de grote markt en winkelstraat vindt u het Parkhotel. Een perfecte ligging voor een geslaagd verblijf, in de nabije omgeving vindt u tal van leuke bars, restaurants en terrasjes. We beschikken over diverse comfortabel ingerichte kamers.
Voor een goed begin van de dag wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet aangeboden.
De expo Kortrijk ligt op 20 km, het historisch centrum van Brugge op 30 km en Ieper met zijn oorlogsverleden op 20 km.
Gratis parking! Ps: Bij aankomst via gasstraat kan je gewoon doorrijden over de voetgangerszone tot op het binnenplein.

Adres: Stationsplein 7, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 051/26.31.31
Stad: Roeselare
Route: Stationsplein 7
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: Parkhotel Roeselare ontbijt, Parkhotel Roeselare stationsplein 7 8800 Roeselare, Hotels in Roeselare, Parkhotel Izegem, Hotel Roeselare centrum, Mercure Hotel Roeselare, Hotel restaurant Roeselare, Parkhotel Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bonte Os Hotel & Tower De Bonte Os Hotel & Tower 163 meter Kleine kamers.oud gemeubleerd.niks speciaal.
B&B Le Nord B&B Le Nord 759 meter B&B Le Nord 3 rooms Eat, sleep, breakfast Lunch/ diner @ Bistro Le Nord Parking
Hotel Mercure Roeselare Hotel Mercure Roeselare 4 km Hotel Mercure Roeselare is een 4 sterren hotel gelegen aan de autosnelweg, ideaal voo...
Recensies
Goede bedden, de badkamer is aan vernieuwing toe. De ligging is perfect en leuk om een terrasje te doen in de buurt. Wel veel lawaai tot midden in de nacht van een naburig café. Het ontbijt was uitgebreid en verzorgd, mooie ontbijtruimte.
Zeer vriendelijke ontvangst gehad en de kamer was ook goed.
Goed hotel in deze prijsklasse. Basis, maar je betaalt ook niet voor luxe. Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is ruim voldoende en vers. Kamers, ook de badkamer, zijn netjes. Ligging is perfect voor bezoek aan Roeselare en omgeving. Coronaregels worden strikt toegepast.
Een absolute aanrader. Goed ontvangen, vriendelijk personeel. De kamer junior suite was netjes en verzorgd. Het ontbijt was top, verse broodjes, een ruime keuze aan beleg, vers fruit en yoghurt,.... Alleen jammer dat het heel lang duurt voordat het bad is volgelopen, maar dat is het minste. Wij komen nog terug
Comfortabele kamer junior suite , goed en verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel. De koukleumen gaan het water van bad of douche echter niet warm genoeg vinden.
Goed hotel voor zakenreizen. Mooi in het centrum van Roeselare. Ontbijt goed verzorgt kamers en beden zijn goed.
Goei hotel. Onthaal super vriendelijk. Ontbijt en kamer top
Heel erg vriendelijke en behulpzame staff! Zeker een aanrader! De deluxe suite is prachtig! Veel vriendelijkere staff dan in parkhotel Izegem!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid