facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkheide

Parkheide

Geschiedenis

De brasserie baadt in rust en is omgeven door een wandelbos. Parkheide is een uitgesproken plaats van ontspanning en genieten. Toch is er ook actie te beleven, bij de tennisterreinen en in de kinderspeeltuin.

Mooi weer en u komt graag met de fiets, dan kan u die vlak naast het terras zetten. Komt u met de auto, dan vindt u parking net achter de brasserie of langs de oprijlaan.

Brasserie Parkheide heeft een jong en energiek team! Carlo en zijn personeel, zorgen voor leven in de brouwerij.

Adres: Veldonkstraat 261 a, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016531226
Stad: Baal
Route: Veldonkstraat 261 a
Postcode: 3128



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Tremelo, Speeltuin Parkheide, Wandeling Parkheide, Eetcafe Baal menu, Eetcafe Baal openingsuren, Binnenspeeltuin Baal, De Kom Baal, Brasserie Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe Velo Eetcafe Velo 2 km Heel vriendelijk ontvangen, bediening heel snel, niet lang moeten wachten op ons eten...
Recensies
Altijd lekker. Zalige chocolade saus en variatie aan zelf gemaakte koekjes bij het ijs. Ook lunch is er de Max. Wel altijd druk bij mooi weer door een te gekke speeltuin voor de kids. Reserveren is aangeraden maar niet verplicht.
Lentefeestje georganiseerd, supervlotte afspraken, super bediening, rekening die hartstikke meeviel. AANRADER! Je kan er ter plaatse lekker eten en/ of drinken. Voor de kinderen is er een hele openlucht speeltuin voorzien met nieuwe toevoegingen. Dit allemaal temidden van een bosrijk gebied. Buitentent alleen is al een bezoekje waard.
Zeer gezellige plek voor gezinnen. Terwijl de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders op het terras iets eten en/of drinken. Waar je ook zit op het terras, je kan de kinderen altijd zien. Dat is een groot pluspunt. Het eten is er telkens lekker en het personeel is enorm vriendelijk. De desserts zijn niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook een feest voor het oog. Wij komen hier al jaren en zijn nog nooit teleurgesteld geweest. Absolute aanrader!
Lekker eten, vlotte bediening, fijne speeltuin voor de kindjes
We bestelden een drankje op een terras waar meer personeel dan klanten aanwezig was. "Kunnen wij ook iets eten?" "Ja, ik stuur een collega." ... 15 minuten later en nog steeds honger: "De rekening alstublieft?" "Ja, ik stuur een collega." ... De collega was vermoedelijk in jaarlijkse vakantie!? 10 minuten later hebben we gewoon gepast geld op tafel gelegd en zijn we vertrokken, om 15km verder iets te gaan drinken en eten waar een véél groter en drukker terras gerund werd door 2 dames die wél de boel onder controle hadden!
Suuuuper! Het eten was geweldig goed, het service was ook snel en attent ! Prijzen zijn ook wel aanvaardbaar want je kan echt niet klagen over het smaak en kwaliteit. Er ruim genoeg plaats en activiteiten voor kinderen dus ouders wees maar gerust . Ook aangeraden voor gastric bypassers want je mag gerust vragen om de rest van u eten in te pakken zie foto.
Echt aanrader . Heel vriendelijk personeel. Ook al was het heel druk toch op tijd ons eten gekregen . Kom zeker terug
Lekker eten, bij prijs, en vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn .
Vroegen kaart om iets te eten, na 20 minuten niks....als ze er geen zin in hebben.ok, de rekening dan maar...ook niks. Gekeken op de kaart wat we moesten betalen, gepast geld achter gelaten. Ons zien ze niet meer terug
Met een groepje van 5 gaan eten. Er werd ons eerst een tafel aangeboden voor 4 waar een bord zou toegevoegd worden. Om te eten zou dit zeer krap zijn geworden. Gelukkig werden we vrijwel onmiddellijk verplaatst naar een tafel met meer ruimte. We bestelden drie steaks, graag saignant gebakken, ribbetjes en een hamburger. We kregen een dikke steak waardoor we dachten dat deze waarschijnlijk te bleu gebakken zou zijn. Helaas, 1 steak was effectief saignant gebakken, 1 a point en 1 zelfs bien cuit. Toen we hier iets van zeiden tegen een vrouwelijke ober kregen we een lichte "sorry?!" En dat was dat. De ribbetjes en hamburger waren wel zeer lekker. Spijtig dat er niet voorgesteld werd om de bien cuit en a point steak te vervangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid