facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Zomerhuis

Info

Park Zomerhuis: een zomerse trekpleister voor jong en oud



"U bent elke dag van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner bij Brasserie Het Zomerhuis te Stekene. Vind ons ook op Facebook en bekijk daar onze nieuwe feestbrochure. Tot dan!"
Adres:
Stad: Stekene



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Het Zomerhuis Facebook, brasserie het zomerhuis, brugstraat 33, 9190 stekene, Zomerhuis Stekene speeltuin, Zomerhuis Stekene menu, Restaurant Stekene kerkstraat, Brugstraat 33 Stekene, Pannenkoeken Stekene, Brasserie Renard Stekene
Recensies
Erg leuk zitten op een warme zomerdag met de fonteinen op de achtergrond. Zeer vriendelijk personeel en mooie ,verzorgde bordjes. De roggevleugel die ik bestelde was gigantisch, al was er van de citroenbotersaus weinig te merken. Ik had graag 5 sterren gegeven, maar de frieten waren ronduit slecht.. In het buitenland misschien nog enigzins te begrijpen, maar in België verwacht ik toch deftige frieten ipv uitgedroogde smakeloze.. Jammer!
zeer vlotte en vriendelijke bediening, zowel de "vasten" als de Studenten zeer adequaat. Een voorbeeld. Eten ook zeer lekker hier kom ik graag terug! ps ik had al een hap gedaan van mijn bord voor de foto
Zeer leuke brasserie met lichtgevende fonteintjes waar de kinderen zich kunnen uitleven. Het eten was lekker en de bediening top met een grappige toets. We zijn met een zeer tevreden gevoel doorgegaan en komen zeker nog eens terug
Heerlijk gegeten met onze beste vrienden, in een mooi kader, vlotte én vriendelijke bediening van Claudine. We wonen sinds kort vlakbij in residentie Het Park, ze gaan ons hier in Brasserie Zomerhuis nóg meer zien.
Heel vriendelijke bediening en snel! Ze komen regelmatig vragen of alles nog in orde is. Het eten zeer lekker! Op de foto's: ravioli tartufo en salade chef met scampi en kip. Ravioli is misschien weinig maar zeker lekker! Verschillende soorten fruit tussen de salade geven een frisse toets. Op de andere foto: crême brûlée en tiramisu met speculaas. Allebei zeer lekker . Zeer leuk om op het terras te zitten zelfs bij regenweer aangezien er genoeg parasollen aanwezig zijn ter bescherming. Het restaurant is omgeven door een park en waterpartij met fonteinen, zorgt voor een beetje frisheid tijdens warm weer . Heel fijn familierestaurant met Belgische klassiekers!
Super gezellig om er te eten. Groot interieur en veel plaats buiten. Leuk als je buiten zit met de fonteintjes. Het eten is lekker en prijs/kwaliteit is aanwezig. Voor mensen met kinderen is dit ook ideaal want er is een speeltuin aanwezig buiten. Parking is zo goed als bij de ingang. Goede service en vriendelijk personeel.
Leuke maar grote taverne en drukke taverne... helaas was het eten deze keer minder. De carpaccio was prima, buiten de afwerking met een omgewerkte mayonaise, niet verkeerd. De bediening is vlot en vriendelijk. Het vispannetje is echt een afraden... saus van de grootkeuken met stukken diepvriesvis en schartong... en als klap op de vuurpijl gewoon koud vanbinnen. Ik kreeg na een kleine 10min wel een nieuw, en deze keer ook warm, vispannetje, maar helaas was de smaak niet beter. Aan tafel waren er nog 2 vispannetjes waarvan er nog eentje niet warm was. Minder punt was het kommetje frietjes. Voor een tafel van 9 mensen werd eenzelfde portie bezorgd als de tafel ernaast waar men wat extra frietjes had besteld. Ondanks de prima en vriendelijke oplossing vond ik het geen geslaagde avond. Jammer. Ik denk niet dat ik er nog terugkom.
Als voorgerecht de garnaalkroketjes gegeten,waren de beste die ik ooit gegeten heb!als hoofdgerecht het vispannetje,mooie stukken vis enige opmerking is dat de saus nogal flets was,mocht iets meer smaak aan gegeven worden.als afsluiter de overheerlijke tiramisu met speculaascrumble en vleugje amaretto,overheerlijk! De bediening was zeer goed,heel vriendelijk,vlot en een vleugje humor!hier maken we onze vaste sgek van,top en een hele mooie locatie!heel nostalgisch,kwamen vroeger alle dagen zwemmen en het oude stukje glijbaan breng de herinneringen terug!
Geen vegetarisch gerechten, kaaskroketten waren op. Enige vegetarische was ravioli. Geen rode wijnglazen, Geen bordjes voor het brood. Wel goede bediening. Om 9 uur was het restaurant al leeg. Zeer duur. Als commentaar: Dus de bediening was niet op de hoogte tussen het verschil in glazen bij rode en witte wijn. Duidelijk was er gezegd dat er geen kaaskroketten zijn. Het enigste was ravioli als vegetarisch gerecht, dat als vegetarisch gerecht anno 2023 is wel heel arm. Kwaliteit en bediening moeten overeenstemmen met de prijs!
Lekker gegeten, grote kaart, borden mooi opgemaakt. We werden geholpen door een zeer vriendelijke ober. Wederom gegeten bij het zomerhuis. Prachtige en super lekkere salade. Echt heerlijk! Ook bediening wederom héél erg vriendelijk. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid