facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parfumerie Josiane

Parfumerie Josiane

Info

Bij Parfumerie Josiane kan U terecht voor parfums, gelaatsverzorgingen, epilaties, crystal clear, gelnagels, manicure,pedicure, airbrush tanning, ....



"Parfumerie Josiane staat garant voor een warm onthaal, professioneel advies. Jij als klant staat bij ons centraal en kan je terecht voor parfum, wimperlifting, gelaatsverzorging, manicure, voetverzorging, gelnagels, So Polish, airbrush tanning, maquillage, Crystal Clear dermabrasie, .... Volg ons op Facebook of Instagram zo ben je als eerste op hoogte van de laatste nieuwigheden"
Adres: Markt 23, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052373884
Stad: Merchtem
Route: Markt 23
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Beauty Merchtem, Nagels Merchtem, OPENINGSUREN Josiane Merchtem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MAKE me UP Julita Gryc MAKE me UP Julita Gryc 526 meter Ik ben steeds enorm tevreden over mijn nagels! Julita is heel professioneel, ze werk...
House of Beauty House of Beauty 587 meter Treat Yourself to a Great Experience
Zenti Zenti 1 km Heb weeral is genoten zoals elke andere keren. De couperose gelaatsverzorging is met ...
Schoonheidsspecialiste Charline Schoonheidsspecialiste Charline 3 km Perfecte behandelingen met de grote glimlach! Charline is een topper!
Recensies
Een voorbeeld qua klantenbeleving! Ik deed slechts een kleine online aankoop en werd verrast met een persoonlijk begeleidend schrijven, mooie samples mét handleiding en een mooi kerstcadeau! Alles mooi verpakti Bedankt Dirk, Josiane en Amber!
Goede ontvangst en vriendelijk, maar het nodige product dat ik zocht was niet beschikbaar
Ik bestelde parfum via de webshop en ontving de volgende dag al mijn pakje, samen met een mooi geschenkje! Ook aan de telefoon waren de uitbaters zeer behulpzaam en vriendelijk. Pure klasse, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Een echte aanrader!
Ik ben bij deze aangename parfumerie binnengestapt om 17:15 en werd direct geholpen door de heer Dirk. Hij hielp mij om de beste parfum voor mij te kiezen door mij allerlei soorten geuren te doen testen. Hij heeft nooit de duurdere merken aangeraden tenzij ik hier naar vroeg , vervolgens heeft hij mij geholpen om een cadeau te kiezen voor beide mijn moeder en broer , hij luisterde zeer aandachtig en pakte ze prachtig in. Thuis zijn ze nog nooit zo blij geweest en het was een dikke 10/10. Dirk , uit het diepste van mijn hart .. bedankt , je hielp me om mijn moeder en broer te doen glimlachen, en goed doen rieken !
Duidelijk mensen die hun vak kennen en u goede raad kunnen geven. Heel vriendelijk.
Bij Josiane & Dirk kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies in alle producten rond verzorging. Ik ben fan van de seizoensbehandelingen bij Josiane! En in tijden van Corona komt Josiane aan huis leveren, met social distancing in gedachten mbt Selfie Stick & Payconiq QR code ... Bij Josiane zijn ze altijd mee met de nieuwste trends!
Super vriendelijke bediening en uitgebreid gamma. Geweldige verzorgingen. Top!
Heel professionele service en professioneel advies. Heel klant vriendelijk.
Topzaak! Zeker een aanrader, voor ieder wat wils!
il y a 4 semaines Super vriendelijke! Veel keuzen... top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid