facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parc des Topiaires

Parc des Topiaires
"Durbuy, Destination Rurale d’Excellence Eden, abrite le plus grand jardin de topiaires. Situé en bordure de l’Ourthe, vous bénéficiez d’une vue exceptionnelle sur le château de Durbuy.Ce parc exceptionnel est à découvrir en famille, entre amis ou en groupe aussi bien pour le plaisir des grands que des petits..... Diverses formules vous sont proposées avec ou sans guide, avec ou sans animations. Pour une durée approximative de visite de 1 heure voir nos tarifs.Déambulez dans les allées à la découverte des 250 sculptures. Des panneaux didactiques vous apporteront des informations complémentaires concernant la faune et la flore de notre région.Le parc est ouvert toute l’année excepté le jour de Noël 25/12 et le 1er janvier"
Adres: rue Haie Himbe, 1 , Durbuy 6940, BE
Stad: Durbuy
Route: rue Haie Himbe, 1
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Parc des Topiaires prix, Parc topiaire, Durbuy Sehenswürdigkeiten
Recensies
We hadden ons meer voorgesteld van dit bezoek. Veel figuren hadden achterstallig werk waardoor de contouren weg of moeilijk zichtbaar waren. Daarnaast stond er veel onkruid tussen de vormen, jammer. Wandeling door Durby is zeker de moeite waard.
Persoonlijk na foto's gezien te hebben van dit park op het internet had ik er net iets meer van verwacht, je bent vlug rond, maar de kinderen vonden het wel fijn dus...
Park bezocht op 9 september. Het is het zomerseizoen niet meer dat is correct maar het park lag er toch wat triestig bij. Weinig tot niks gesnoeid en heel veel planten gestorven en door onkruid vervangen. Ik kan mij inbeelden dat het zeer mooi is in het hoofdseizoen en als het gesnoeid is maar nu vond ik €9 voor 2 personen wat jammer. Toch genoten van het park en blij dat we het gezien hebben.
Sommige buxussen waren heel kort gesnoeid zodat je bijna geen blaadjes meer zag. Maar is begrijpelijk, moeten in vorm komen tegen volgend seizoen. Toch eens de moeite om te zien.
Vond het tegenvallen, veel buxes niet bijgewerkt, had het best kunnen missen....was er snel doorheen.
Erg leuke plek om met jonge kinderen te bezoeken!
Heel leuk om eens te gaan .
Mooie kunst in vorm van struiken
Klein, gezellig om in te lopen. Leuke figuurtjes.. Leuke weetjes over dieren van bevers tot vlinders! Niet ver van een parking en kost niet veel
Prachtig parkje met vormgesnoeide planten, dat met veel liefde wordt onderhouden. Het park is natuurlijk kitsch maar tegelijkertijd heel mooi en rustgevend. Goed voor een verblijf van enkele uren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid