facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parc de Beervelde

Parc de Beervelde

Info

Le Parc de Beervelde est beaucoup plus que juste le cadre des Journées des Plantes de Beervelde. Le Parc est également un des plus beaux parcs de paysage de Belgique et mérite une visite à tout moment de l'année.

Geschiedenis

Les Journées des Plantes de Beervelde, c'est ... 220 participants soigneusement sélectionnés et artistiquement disposés dans le cadre idyllique d'une propriété de 25 ha qui ne vit que pour ces deux grands rendez-vous que sont les Journées des Plantes (de Beervelde) au mois de mai et au mois d'octobre.

Adres: Beervelde-Dorp 75, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)9 356 81 82
Stad: Beervelde
Route: Beervelde-Dorp 75
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Gratis kaarten Tuindagen Beervelde, Tuindagen Beervelde 2023, Tuindagen Beervelde exposanten, Tuindagen Beervelde korting, beervelde-dorp 75 9080 beervelde, Beervelde Tuindagen parking, Beervelde route, Tuindagen Beervelde openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tuindagen van Beervelde De Tuindagen van Beervelde 21 meter Zeer leuk park en een heel groot aanbod
Park van Beervelde Park van Beervelde 88 meter Heel fijn park om door te wandelen, met veel bezienswaardigheden. Het kasteel en de v...
Recensies
Heel fijn park om door te wandelen, met veel bezienswaardigheden. Het kasteel en de villa is heel mooi en daarnaast zijn er ook veel verschillende bomen en planten, waaronder ook veel kastanjebomen. Een map van de wandelroute vind je op de website. Toen we er op een zonnige zaterdag gaan wandelen waren, was het heel rustig. Je moet wel op voorhand een mail sturen om te laten weten dat je wilt wandelen in het park. Zeker de moeite waard!
Een prachtig park / domein om een wandeling te maken in alle tijden van het jaar. Er is zeker een aanrader tijdens de tuin dagen die 2 keer per jaar worden georganiseerd - in mei en oktober!
Een prachtige beurs voor vooral tuinliefhebbers en buitenmensen. Elk jaar in mei en oktober op landgoed Beervelde.
Prachtig onderhouden Park waar je na aanmelding mag wandeling doen. Genieten in elk seizoen en veel verscheidenheid van planten bloemen en struiken. Kunt er ook weekend doorbrengen aan het meer in prachtige verblijfplaats.De Tuindagen waren terug een internationaal succes 2022
Prachtige locatie... een hele mooie stilteplek, Een plek om tot jezelf te komen, om te genieten van wat er om je heen te zien is, van elkaar, van de rust...van de natuur Dank, om dit met ons te willen delen
Fantastische dagen met prachtig weer en mooie planten en leuke decoraties. Zelfs de cornus kousa kunnen bemachtigen, waar ik heel blij mee ben... Ga zo door, óók de parkeersituatie: perfect geregeld! Chapeau!
De tuindagen van Beervelde vinden twee maal per jaar plaats in het park. Goed georganiseerd, aangename sfeer. Grote parking.
Tijdens de tuindagen in mei moederdag en in oktober hondsdolheid dagen is het goed vertoeven op Park Beervelde gratis parkeren. Je wordt er altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen, iedereen doet zijn uiterste best om het te laten slagen. We komen er alruim 16 jaar. Waarvan 6 jaar beroepsmatig daarna als bezoeker maar sta nog steeds bekend als de water drager bij het toilet. Het is altijd een feest om er weer heen te gaan. Op de foto's staan de planten etc wat we in de jaren tijdens de tuindagen hebben gekocht.
Prachtig park, de tuindagen zijn zeer goed georganiseerd, ook qua pzrking. Leuke standen en sfeervolle, gezellige ambiance.
Zeer schoon, ook de hertog met z'n hondje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid