facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parallel

Info

Parallel biedt begeleiding op momenten waarop je voelt dat het tijd is voor verandering. Samen kijken we wat mogelijk is en hoe er een gezonde evolutie kan plaatsvinden.
Familiale bemiddeling
Loopbaancoaching - Loopbaan met zorg
Perfectionismecoaching



"Parallel - Bemiddeling & CoachingPerfectionismecoaching - loopbaancoaching - loopbaan met zorgVanuit mijn rol als coach begeleid ik mensen met een vraag of nood in hun proces, groei en ontwikkeling en help ik hen om voor zichzelf tot inzichten en oplossingen te komen.Echtscheidingsbemiddeling - ouderschapsbemiddelingAls bemiddelaar bied ik een platform om te ventileren, om uit te spreken wat nog niet op tafel ligt en tracht ik de communicatie tussen de partijen te verbeteren, zodat ze in staat zijn zelf een oplossing te vinden voor hun meningsverschil of conflict."
Adres:
Telefoonnummer: 0479824290
Stad: Herzele


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BFactor BFactor 2 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid