facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papi's Pizza Opwijk

Papi's Pizza Opwijk

Info

The best Pizza in town

Bestel pizza op www.mymenu.be



"Heeft u zin in pizza of pasta? Dan bent u bij Papi 's Pizza in Opwijk aan het juiste adres.Naast pasta's en pizza's kunt u ook bij ons terecht voor diverse voorgerechten. Als dessert hebben wij heerlijk Ben & Jerry's ijs! Blijft u liever in Italiaanse sferen dan kunt u kiezen voor de tiramisu.Heeft u nog vragen of wenst u een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op!"
Adres: Heiveld 9, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 052 578 283
Stad: Opwijk
Route: Heiveld 9
Postcode: 1745


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Papi's Pizza Opwijk Openingsuren, Pizza Merchtem, Pizzeria Opwijk, Pizza Lebbeke, Pita Opwijk, La Ricotta Opwijk, Snack Opwijk, Eten bestellen Opwijk
Recensies
19 euro voor een pizza margarita. Vroeger was dit een zeer goede zaak, nu klopt het concept gewoon niet meer. De mensen willen weinig betalen voor een snelle hap. Als ik 19 euro moet betalen ga ik wel naar een échte Italiaan.
Onaanvaardbare wachttijden! Om 19 of 20h kan ik dat begrijpen. Niet na een bestelling geplaatst om 22h Ik woon er 500m van. Is geen kwestie van drukte maar van je men Foutisme. Stop dan met leveren als je daar geen zin in hebben want dat is wel overduidelijk
Slechte service Enkele keren besteld en steeds zeer lange levertermijn, laatsts meer als 2 uur wachten op 2 pizza's. Wat de prijzen betreft, zeer duur voor dergelijk kwaliteit en service.
Echt slecht, 30min gewacht voor 2 bicky burger. In de zaak zelf en niet online besteld We hebben 1 bicky cheese besteld met BICKY SAUS en 1 zonder cheese met mayonaise. Alles was verkeerd ik kreeg een bicky zonder bicky saus met brazil saus inplaats. Hij begreep niet wat we vroegen we hebben hem 5keer uitgelegd 1 bicky cheese met bicky saus en 1 bicky met mayonais zonder kaas. jammer dat dit zoveel sterren heeft maar deze niet verdiend.
Om te huilen ! Net geen 3 uren moeten wachten. Uiteraard de ganse tijd niemand bereikbaar. Na 2,5 uren wachten, eindelijk iemand aan de lijn, ah is nog niet geleverd, zal eens bellen met de chauffeur. Plots waren ze daar, alles ijskoud, nooit meer. Zullen volgende keer wel uit eten gaan want voor dat geld alles in de vuilbak moeten gooien is de waanzin. Na 2 keer overgeven te hebben ‘s nachts van de paar beten koude pizzaen diarree. Nog veel succes maar deze drek krijg je aan ons nooit meer verkocht.
Vroeger altijd goed, de laatste tijd zijn de pizza's minder. Ook de levertijd: bijna 2u moeten wachten op de levering, om 19u45 besteld en rond 21u40 komen leveren... een droge en half koude of half warme voor de optimist pizza. Vorige keer hetzelfde :
Ik ben al sinds de opening klant bij Papi’s Pizza . Personeel is mega vriendelijk! Heel veel zaken/bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen! De pizza’s ect. Zijn super lekker! Ik raad dit echt iedereen aan! Ik ben super tevreden! Kwaliteit van het eten is echt TOP! Super goede prijs! Mij zien jullie wekelijks terug! Nogmaals bedankt voor jullie goede service en lekker eten!
20 euro betaald voor een half bakje slap gekookte? kip gebakken was het allesinds niet, feta en wortels extra voor betaald maar niets van gezien. Om nog niet te beginnen over hoe onvriendelijk de bezorger was. Geen goeiedag, niet in de ogen gekeken en draaide zich direct om nadat ik het aan nam. Kom het morgen terugbrengen, schandalig dat je dit als eten durft af te geven ....
Je besteld en dan moet je meer dan 2u wachten op je bestelling! Dit kan niet!!!!!
2u20 minuten gewacht op onze koude bestelling terwijl ze aan de telefoon zeiden dat de wachttijd 1u was. Laatste keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid