facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papayoe

Papayoe

Info

De leukste speeltuin tussen 2 en 13 jaar oud met 4500m² binnenspeelplezier en vanaf april 2016 bijkomend 1200m² extra buitenspeelplezier!

Geschiedenis

Ben jij tussen 2 en 13 jaar oud? Hou je van plezier maken?

Ontdek de fantastische wereld van JAGO, TIANA, ILO en OLY, de kindvriendelijke ringstaartjes die in de "PAPAYOE" wonen. De PAPAYOE is een gigantische tropische binnenspeeltuin in Mortsel.
Met deze leuke vrienden zal elke bezoeker formidabele avonturen beleven!

De PAPAYOE biedt een ruime waaier aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses : klimmen, glijden, springen, bouwen, rijden, lezen,… en dit in een plezante en geweldige sfeer! Je zal je gegarandeerd amuseren!

Kom je verjaardag vieren samen met je vrienden ! Wij organiseren jouw verjaardagsfeestje! Dit wordt gegarandeerd een super leuke dag die je zal niet vergeten !
De PAPAYOE is de ideale locatie in regio Antwerpen om de verjaardagsfeestjes van de kinderen te vieren.

Ook voor je ouders is alles voorzien. Terwijl de kinderen plezier maken kunnen ze zich ontspannen in een van de drie zitruimtes van de PAPAYOE deels gedekt door gratis wifi. Onze faciliteiten voldoen aan alle veiligheidsvereisten zodat ze zich zeker geen zorgen hoeven te maken.

De hele familie kan van een verzorgde maaltijd of snack genieten in een vriendelijke sfeer.



"Papayoe binnen en buitenspeeltuin Antwerpen"
Adres: Vredebaan 73, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 03 888 03 00
Stad: Mortsel
Route: Vredebaan 73
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: papayoe openingstijden, papayoe menu, papayoe prijzen, papayoe korting, papayoe ontbijt, binnenspeeltuin boechout, papayoe groupon, binnenspeeltuin antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ik wil springen Ik wil springen 2 km De 2de editie van het Pop-up indoor springkastelen evenement voor kids van 3 tot 14 j...
Recensies
Veel plezier voor de Kids, zowel voor klein en wa groter , ook het eten was lekker ,en wat Voornaam is , het is netjes en proper
Positief: groot speeltuig met veel leuke glijbanen, toegankelijk, grote parking, 2 leuke springkastelen. Ook de betalende extra activiteiten waren heel leuk, alleen spijtig dat ze 1 en 2 euro kosten voor +- 5 minuten plezier.... Negatief: vies wc waar kinderen zonder schoenen door de urine lopen, zeer beperkte drank kaart en zeker niet goedkoop. Het eten is duur, zeker voor wat je krijgt. Ook de organisatie in de keuken was niet goed de dag dat wij er waren. 1 Persoon die alles alleen moet doen = heel lang aanschuiven voor een bakje friet. Een bestel systeem met toestel dat oplicht zodra je bestelling klaar is zou hier heel welkom zijn.
Heel leuk en groot voor de kids, het viel me wel op dat er aantal toestellen buiten gebruik waren, voor volwassenen laat de drank en etenskaart veel te wensen over en de jobstudenten zitten er niet met veel animo. De dame aan het onthaal was wel vriendelijk en gemotiveerd.
Drukke, grote binnenspeeltuin met heel veel parkeergelegenheid. Het peutergedeelte is echt een aanrader. Hier is het relatief rustig. Gratis entree tot 2 jaar oud is een prettige bijkomstigheid. Jammer dat sommige extra attracties nog extra geld kosten €1,- ...
Mooie grote indoor speeltuin. Geluid klinkt wel hard in deze Hall, maar echte fun voor de kinderen. Ouders en grootouders kunnen hapje eten of drankje nuttigen
Een super leuke binnen en buitenspeeltuin voor jong en oud! Het is een zeer veilige plaats waar de kinderen overal vrij kunnen uitleven. Ook fijn dat er een aparte babyspeeltuin -3 jaar in het klein is. Kinderen tot 3 jaar en papa's gratis is echt goed meegenomen.
heel heet!! Ik raad aan om niet op warme dagen te komen, er is geen airconditioning, het is vreselijk voor kinderen.
Buiten speeltuin is klein. Binnen speeltuin is ook niet heel groot. Er waren enorm veel kinderen en te weinig attracties waardoor het er heel wild aan toe ging . Veel ouders houden hun kind niet in het oog vond het soms zelfs gevaarlijk te noemen. Zeker op deeltijdbanen. Je betaald inkom en dan staan er elektronische spelletjes waar je nog extra voor moet betalen. Neen ik vind het geen aanrader .
Superfijne binnenspeeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Enige minpuntje is dat het 11 euro is per kind, wat ietwat aan de duurdere kant is in vergelijking met andere binnenspeeltuinen. Verder geen opmerkingen!
Heel leuke binnenspeeltuin! Ze hebben er ook een afdeling voor peuters. Er is ook een grote parking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid