facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panzi-Pet Benelux

Panzi-Pet Benelux

Info

Panzi-Pet is een natuurlijke voeding van hoge kwaliteit. In onze online winkel bieden we honden- en kattenvoer aan tegen een eerlijke prijs. Dit voor alle leeftijden en alle rassen!

Geschiedenis

Wij zijn de verdeler van het merk Panzi-Pet voor België, Nederland en Luxemburg. Panzi-Pet is een kwaliteitsvoer voor honden, geproduceerd door en voor fokkers en gecontroleerd door veeartsen. Het behaalde onder andere het Hungarian Quality Product Award 2016 en 2017.

Alle producten kunnen worden afgehaald of geleverd aan huis tegen meerprijs.

Heeft u vragen over wie we zijn, wat we doen, ed? Hebt u graag hulp bij uw keuze van uw product? Neem gerust contact met ons op. Ons team tracht zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden!

Met vriendelijke groet
Panzi-Pet Benelux Team



"Verdeler in de Benelux van ons eigen merk Panzi-Pet en het graanvrij-en glutenvrij hondenvoer van het merk Julius-K9. Het hondenvoer en kattenvoer is zonder chemische toevoegingen. Je kan bij ons ook hypoallergeen hondenvoer kopen. Naast voeding voor jouw geliefde viervoeters kan je bij ons ook terecht voor hondenspeelgoed, gezonde snacks voor jouw honden, natvoer voor jouw hond en/of jouw kat en ook nog voor voedingssupplementen. Panzi-Pet Benelux staat voor kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs!"
Adres: Luikersteenweg 234c, 3920 Lommel
Stad: Lommel
Route: Luikersteenweg 234c
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Lommel, Hondenwinkel Lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DogKontact DogKontact 10 km HurdleMate® is a high quality training tool to achieve your dog’s perfect jump.
Recensies
Mijn hond Quira vindt de brokjes heerlijk. Haar vacht blinkt prachtig. Een super service en zelfs een gratis leveringsronde. Wat wil je meer ... Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen en om advies te vragen.
Vanaf pup krijgt onze Kito de brokken van Panzi Pet en wij hebben geen aanleiding om over te stappen naar een ander merk. Allereerst is de service van Panzi Pet heel goed. Er is duidelijke communicatie, snelle en correcte levering en indien nodig persoonlijk advies. Daarnaast is onze Kito een moeilijke eter en vooral het natvoer gemixt met brokken eet hij altijd op. Zijn gezondheid is perfect en ik weet zeker dat de juiste voeding hier een groot deel van uitmaakt.
Goed, kwalitatief voer en lekkere snacks voor een leuke prijs. Altijd SUPERservice, steeds uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam! Bedankt!
Zeer veel keuze in voeding voor honden, katten,vissen etc... Ook hypoallergenen producten, bijvoedingen , shampoos en speeltjes van hoge kwaliteit. De viervoeters thuis zijn er helemaal zot van Een mooie uitgewerkte en afgewerkte site waar op bestellen gemakkelijk gaat en ook alle ingrediënten van de producten duidelijk vermeld worden Vriendelijke eigenaar en een goeie service Gewoon TOP!
Panzi-Pet is echt een aanrader. Top kwaliteit voor een goede prijs en bovenal een uitstekende service! Ik kan het dan ook iedereen aanraden en Ryo is het daar helemaal mee eens!
Beste service super food voor onze hondjes ! Nooit meer iets anders
Top service, top producten en geweldige mensen! Helpen altijd heel snel en heel goed. Ben zo blij dat ik panzi pet heb ontdekt. Mijn amstaff pup is heel blij met hun geweldige producten. Zeker aan te raden. Ze doen het met passie en liefde voor mens en dier.
Heel tevreden van het merk Panzi-Pet !! Mijn hond heeft van pup af aan deze brok gekregen. Ik heb hem een korte periode een andere brok gegeven. Maar toen werd zijn witte zachte vacht veel grauwer en stugger en had hij ook enorm veel last van jeuk. Zo erg dat hij nog maar amper haar had op zijn buik. Terug overgeschakelt op Panzi-Pet en direkt veel verberering. Terug een witte, zachte hond. Bleek hij nog allergisch te zijn aan granen. Hierbij heel veel hulp gehad van hun. De juiste brok, een shampoo die de huid verzacht,.... jeuk is verdwenen en haar op zijn buik is volledig terug. Vond het ook heel leuk dat ze een tijd nadien zelf stuurde hoe het met hem was. Verkopers die niet enkel bezig zijn met hun product verkopen, maar ook bezorg zijn om hun vier-potige klanten !! Voorbeeld voor velen! Ze reageren altijd snel als je wat vraagt, zeer vriendelijk en behulpzaam, snelle en correcte leveringen, goede prijs/kwaliteit,... Ik verander niet meer van merk en raad iedereen aan om er ook mee te starten !!
Onze Jules is nu 4 en eet al jaren met veel eetlust de voeding van Panzi en zeg nu zelf is dit een tevreden Springer Spaniel?:
Sinds enkele maanden staan mijn honden ook op de Julius K9 brokken van Panzi-Pet. Ze doen het er super goed op en, dankzij de verschillende smaken, eten ze heel graag. Het Panzi-Petteam staat ook altijd voor je klaar met uitstekend advies en een super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid