facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panos City Veurne

"Panos is sinds 1982 dé referentie voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks. Panos is een franchisemerk van Deli nv, onderdeel van La Lorraine Bakery Group. De Panos verkooppunten vertegenwoordigen waarden als vakmanschap, een goede prijs-kwaliteitverhouding, versheid, efficiëntie en plezier. Je vindt Panos in steden en gemeenten City, Press, onderweg Rail, Metro, Petrol, Highway, Airport en in Plopsa en Bobbejaanland."
Adres: Ooststraat 66, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058289100
Stad: Veurne
Route: Ooststraat 66
Postcode: 8630


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: panos be, panos menu prices, panos zelzate, panos lanaken, panos menu, panos vegan broodje, verrassingsbrood panos, panos prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
t Oventje Veurne t Oventje Veurne 141 meter Top winkel vriendelijk personeel en bediening als je iets vraagt
Panos Q8 Veurne Panos Q8 Veurne 851 meter Broodjes zijn echt hun geld niet waard en de bediening.. amai! Laatste keer.
Recensies
Geen klanten ik was er alleen en er was te kort aan de benodigde ingrediënten voor verse broodjes te kunnen maken met beleg of met wat je zelf maar erop wil hebben Vegetarische menuopties: Er staat een bord met vegie eten die je kan bestellen en bio ook geloof ik Kindvriendelijkheid: Er slingert niets op de grond en alle kantjes waren goed om rond dus niets die echt scherp was waar ze tegen op konden lopen Rolstoeltoegankelijkheid: De inkomdeur in het glas kan dubbel opengetrokken worden dus er is genoeg ruimte om met een rolstoelwagen binnen te kunnen komen
Heel vriendelijke bediening! Overheerlijk brood en belegde broodjes. Wat moeilijk voor parking maar wel makkelijk dat het in het centrum ligt.
Lekkere broodjes en koffie, ...maar een minpuntje, de tafels mogen wat meer schoongemaakt worden
Vriendelijk personeel, ruime keuze en lekker eten!
Een gezucht als het broodje wordt gemaakt en dan broodjes zonder groenten. Ik wist niet dat men tegenwoordig specifiek groeten moest vragen op het broodje om er te krijgen. Het was voor ons de eerste keer bij de nieuwe uitbaters en momenteel weet ik niet of dit voor herhaling vatbaar is.
270522 Frigo stuk, geen serranno hesp, geen eitjes meer, geen broodjes meer, vloer smerig,prive discussies,en bovenal: bediening zonder handschoentjes,sla , carrotjes broodjes alles met blote handen nadat de kassa bediend werd!
Op stoep broodjes gegeten. Leuk
Lekkere verse broodjes. Heel vriendelijke bediening. Superadresje als tussenstop voor fietstocht.
Op deze maandag was er helemaal niet veel open in veurne. Gelukkig panos wel. Lekkere grote cappuccino gedronken voor 3 euro.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid