facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenhuisje

Pannenkoekenhuisje

Info

Pannenkoekenhuisje in den hof van restaurant de lozen boer in Lochristi serveert elke zondag de lekkerste pannenkoeken en desserts.

Adres: lozen boer 3-5, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 09/355 54 91
Stad: Lochristi
Route: lozen boer 3-5
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: De Lozen Boer brunch, Lozen Boer Lochristi, De Lozen Boer overnachting, De Lozen Boer Oudejaarsavond, Pannenkoekenhuis Nederland, Brasserie Lochristi, Leys Lochristi, Tearoom Lochristi
Recensies
Geweldige feestzaal prachtige omgeving verblindend mooi en goed onderhouden Domein!!! En fantastisch eten !! De hapjes waren heerlijk ! Het voorgerecht was om u tegen te zeggen fantastisch gepresenteerd geweldig lekkere soep en dan zo met liefde gemaakt hoofdgerecht!!! Alles was met liefde gemaakt dat proefde je gewoon in elke hap!! En dan ja de kers op de taart was natuurlijk de desserttafel wow gewoon !! Al bij al stonden deze gerechten gelijk aan een 5 sterren menu !! Hands down beste keuken ooit gegeten op een trouwfeest!!!! Ongelooflijk vriendelijke mensen! super professioneel ! Gegarandeerd elke eurocent waard !! I highly recommend this place !! Mijn vrienden hadden een perfect trouwfeest gisteren dankzij de goede en professionele zorg van elk personeelslid !! Een goed samenwerkend team waar ieders zijn functie heeft Allen werken tesamen als een wel geoliede machine !! 10 sterren ipv 5 !!! Als ik ooit trouw kom ik speciaal van Spanje naar België om hier te trouwen in de Lozen boer !!! Dank aan het team dat gisteren van dienst was Dank u om een ongelooflijk prachtige dag samen te steken voor mijn vrienden en hun een onvergetelijke dag te bezorgen !!!!
Geweldige locatie met veel ruimte. Prachtig gelegen, mooie tuinen en natuur. Bediening was vriendelijk en snel, het eten eveneens van echt goede kwaliteit. Parkeren: Uitgebreide parkeergelegenheid achteraan.
Hier geweest in de laatste weken voor zowel een trouwfeest als gewoon een etentje. In beide gevallen zeer aangenaam verrast. Voor de trouw was de zaal tot in de puntjes verzorgd, het eten was top en de bediening zeer vriendelijk en gewillig tot aanpassing naar de behoeften van hun cliënteel. Voor het etentje zijn we op een +30 graden dag geweest, dan heeft men een aangepast lunchmenu. In dit geval een fruits de mer platteau. Het was er eentje met alle toeters en bellen van topkwaliteit! Ook de hapjes en het voorgerechtje waren heel verzorgd en een culinair hoogstandje. Mocht je niet het menu willen volgen kan je à la carte bestellen, mijn vriendin nam een zeebaars in korst, zeer mooi gebracht! De tuinen zijn om bij weg te dromen, deze zijn tot in de puntjes verzorgd. Moest je hier trouwen dan heeft men enkele mooie suites ter beschikking, waaronder ook een bruidssuite met zwembad. Parking is er ruim voldoende.
Heel erg leuk, authentiek zaaltje waar we een heerlijke brunch geserveerd kregenEten: 5/5
We waren in De Lozen Boer aanwezig voor een trouw. Alles was zeer goed, van het eten tot de sfeer.Eten: 5/5
Waren uitgenodigd voor een familiefeest: 50 jaar huwelijk, in "De Lozen Boer". We kenden het bedrijf, maar verder niet. Moet zeggen: schitterende plaats voor feesten. Parking: meer dan ok. Mooie zaal Hélène die direct aansloot aan een tuin. Ontvangst en erewijn in de tuin. Prachtige tuin! Dan een heel exquise maaltijd: géén micro hoeveelheden maar gewoon een heel lekkere hoeveelheid. Perfect! Even tijd tussen twee gangen: heerlijke tijd om bij te babbelen aan andere tafels en even in de tuin te roken oh, schande! en weer bijbabbelen. De tuin en de feestzaal zijn in feite één ruimte. En dat is prachtig. De maaltijd was schitterend. Personeel: formidabel! Dit is een geweldige plaats voor feesten. Zeker: aanrader! Proficiat!
Dit blijft een van de toprestaurants in België , meer gekend voor zijn prachtige eetzalen en feesten . Maar het restaurant straalt klasse uit, verzorgd, vriendelijke directie en medewerkers en een uitstekende , eerder klassieke keuken . Mooie wijnkeuze. Prachtige ruimtes . Perfect aangelegde tuinen. Men voelt er zich altijd in vacantie . Een echte aanrader !
Altijd zeer graag naar het pannekoeken huisje geweest Het restaurant is altijdzeer lekker . Het ontbijt in het pannekoeken huisje was zeer lekker en leuk buiten ontbijten De kerstbrunch is gewoon super ! De prijzen zijn niet duur en zijn gerechtvaardig !
Een restaurant waar de tijd is blijven stil staan wat betreft het decor, met een zeer aangename en joviale bediening en een mooi samengesteld menu.Eten: 4/5
Een unieke locatie voor een trouwfeest in te geven, ze hebben hier een prachtige tuin voor recepties, de zaal zelf is leuk ingericht, wel opletten van de tapijten, deze kunnen zeer snel over de gladde vloer glijden. Eten en keuken is lekker. Bediening is vriendelijk en vlot. Je heb voldoende parkeergelegenheid als je even doorrijd naar achteren. De gewone pils is een tegenvaller daar BEL pils , maar gelukkig hebben ze nog alternatieven.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pannenkoekenhuisje met het openbaar vervoer


Lochristi Lozen Boer 190 meter
78
Lochristi Lozen Boer 190 meter
78
Lochristi Lozen Boer 280 meter
Lochristi Lozen Boer 290 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid