facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pandt

Pandt

Geschiedenis

“It takes hands to build a house, but only hearts can build a home.”

Pandt verbouwt huizen vanuit het hart.

Wij renoveren en bouwen huizen van fundament tot afwerking. Voor wie comfortabel wil wonen. In de stad of aan de rand. Centraal of afgelegen. In het groen of dicht bij buren. Maar zeker voor wie lak heeft aan (ver)bouwavonturen.

Isabelle Masschelein is de drijvende kracht achter elk project. Met een alziend oog overschouwt ze elke bouwfase. Haar ervaring in vastgoed en bouwkundige expertise staan garant voor duurzame, afgewerkte panden. Samen met haar zorgvuldig geselecteerde aannemers bewaakt ze een stipte en vakkundige opvolging.

Daarnaast begeleidt ze jou op een sleutelmoment in je leven. Dat vraagt kennis en vertrouwen. Jij weet waarvoor Pandt staat, Isabelle weet waarvoor jij staat. Alleen zo creëert Pandt het huis dat op jouw lijf geschreven is. En dat is precies waar het om gaat. Een thuis op maat van jouw toekomstplannen.


- Op zoek naar een betaalbare afgewerkte woning?
- Renovatieplannen, maar je weet niet waar te beginnen?

Vertrouw op de expertise van Pandt.

Adres: Beselarestraat 103, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494897109
Stad: Dadizele
Route: Beselarestraat 103
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Huis te koop Ferdinand van Eeckhoutstraat Kortrijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid