facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palmenhof

Palmenhof

Info

Gezellig cafe

Geschiedenis

Gezellig eetcafe

Adres: Herenthoutsesteenweg 71, 2288 Bouwel
Telefoonnummer: 0498120898
Stad: Bouwel
Route: Herenthoutsesteenweg 71
Postcode: 2288



op zoek naar gerelateerd: Palmenhof menukaart, Palmenhof Duffel, Taverne Palmenhof Bouwel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Toreke 't Toreke 1 km Gezellig cafeetje, goede sfeer, toffe uitbater ...er mag alleen wel eens gestofferd w...
Recensies
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeerEten: 5/5
Je ziet wat je ziet, een hoop sociaal gevallen. Vooral de bazen geven het voorbeeld hoe het moet zijn. Een roddelcafe. Ze weten over iedereen iets behalve over zichzelf want zij zijn de beste natuurlijk, tot ze tegen de lamp lopen. Op reis gaan naar Spanje op hotel verschillende keren, nu weer naar Thailand. En geen geld hebben. Waar komt dit dan vandaan?????? Grote sponsor?????? Den Bart zelf er voor werken, laat me niet lachen hahahaha....
Zeer relaxe omgeving. Iedereen welkom. Super lekker eten voor zeer democratische prijzen. Men gaat zeker niet met honger naar huis. Ook onze kleine hond was welkom.
Vriendelijke bediening maar heel spijtig dat er binnen gerookt wordt. 1 x maar geen 2e keer.
Top bedankt, sfeervol en gastvrij. Heerlijke mix snacks.
Eten was prijs-kwaliteit in orde wel wat veel mayonaise op het slaatje. Bediening zeer vriendelijk. Er werd jammer genoeg continu binnen gerookt tijdens het eten door verschillende mensen. Lang geleden dat onze kleren naar rook ruikten van een restaurant-bezoek.
Zeer gastvrij en vriendelijke mensen. Koffie smaakt zoals het hoort te zijn , goede temperatuur en bijna geen bittere nasmaak dat geeft aan dat de espressomachine goede onderhoud heeft gehad . Naast een heerlijke tas koffie ,wordt nogeens een lekkere gebak aangeboden door een vriendelijke mevrouw ,Top zaak!. Dat is mijn eerste bezoek ervaring!.
Betaalbaar en lekker eten, vriendelijke bediening!
Heel lekker eten en zeker genoeg om nog eens over te doen, ook al veel reclame gemaakt omdat het echt lekker is
Heel duurService: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid