facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pakhuys

Pakhuys

Info

Feestzaal het Pakhuys te Bree, uw ideale partner voor kleine en grote feesten, events en catering.

Geschiedenis

Feestzalen / Catering

Adres: Kanaallaan 89, 3960 Bree
Telefoonnummer: 0479/89 94 93
Stad: Bree
Route: Kanaallaan 89
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Het Pakhuys, Brunch Bree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Factory Factory 746 meter Teleurgesteld
Losberger De Boer België Losberger De Boer België 1 km Groot opgezet bedrijf waar men mooie en zeer grote tenten fabriceert. Vriendelijk en ...
Zaal Boneput Zaal Boneput 2 km Fijne omgeving, goede zaal. Administratie en communicatie met de verantwoordelijken v...
Jan Hertog Jan Hertog 5 km place to be for live shows , try-outs , jamsession , ....
Recensies
Wij kozen het Pakhuys in Bree om 50 jaar huwelijk te vieren samen met vrienden en familie. De zaak heeft binnen een mooie rustieke stijl, met mooie grote ruimtes. De tafels waren feestelijk opgedekt, bediening zeer mooi verzorgd, lekker eten was er in overvloed en de glazen stonden nooit leeg. We hebben genoten van deze dag, en het Pakhuys heeft daar zeker en vast daartoe bijgedragen. Dank je wel!
Het feest voor onze gouden bruiloft was mooi verzorgd . !! Tafels zeer mooi gedekt. Personeel vriendelijk,en attent. Eten zeer lekker.
Deze locatie bezocht wegens een koffietafel. De zaak ziet er van binnen netjes uit met meerdere zalen/ruimtes. Ik vond de toiletten met de voor mij bijzondere urinoirs wat minder. Kwaliteit van het geserveerde eten was prima, de bediening was vriendelijk maar liet te wensen over. Regelmatig moesten gasten zelf hun drank aan de bar gaan halen/bestellen. Zelfs thermoskannen met warm water voor de thee stonden niet op tafel. De locatie ligt buiten het centrum van Bree, tegenover een industrieel bedrijf. Dat nodigt vanuit de buitenkant niet uit. Positief is wel dat er voldoende en gratis parkeergelegenheid is.
Zeer mooi gebouw en heerlijk gegeten.
Het aanbod van het koud/warm buffet waren ondermaats. Wij waren een grote groep en sommige warme schalen waren leeg en werden niet bijgevuld. Spijtig want het kader is mooi doch door de weerkaatsing van het lawaai gesprekken in de grote zaal aan de inkom en het min punt over het eten zullen we deze lokatie niet meer kiezen.
Op 30 juli ons trouwfeest gehad. Heel tevreden! Tafelversiering mooi! Heel lekker eten! Een aanrader!
Zeer mooi om te wandelen .kan er gemakkelijk naar beek wandelen. naar de oude kanaal. Ook prachtig.
We hadden er een privé - familiefeestje. Leuk zaaltje. Goede service. Lekker gegeten.
Uitstekend eten en bediening. Zeer mooie zaal
Heel lekker gegeten. De brunch is een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid