facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pakawi Park - Olmense Zoo

Pakawi Park - Olmense Zoo

Info

Pakawi Park maakt de Kempen een stukje exotischer!

Geschiedenis

Perfect voor ‘n beestig dagje uit! Dankzij het natuurlijke karakter voelen zowel mens als dier zich hier thuis. Ontdek de Afrikaanse Savanne, onze Tropenhal, het Berenbos en meer dan 200 diersoorten.

Zomerperiode: alle dagen open
(vanaf het eerste weekend van april)

Winterperiode: open tijdens weekends en schoolvakanties
(start na de Herfstvakantie)

Adres: Bukenberg 45, 2491 Olmen
Telefoonnummer: +32 14 30 98 82
Stad: Olmen
Route: Bukenberg 45
Postcode: 2491


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pakawi Park dieren, Pakawi Park korting, Pakawi Park abonnement, Pakawi Park plattegrond, Olmense Zoo tickets, Pakawi Park email, Pakawi Park eten, Pakawi Park openingsuren
Recensies
De jachtdieren zagen er niet bepaald gelukkig uit maar de andere wel. De beer had ook veel plaats in een bos. Leuke speeltuin voor de kinderen. We hebben een goede tijd gehad!
Leuke ochtend gehad. Waren ongeveer 4 uurtjes geweest. Leuke speeltuin en spingkussen zowel voor kleuters als voor oudere kinderen. Ik vond het niet duur en zeker de moeite waard. Leuk uitstapje in de coronatijd.
Prachtige dieren, allemaal goed verzorgd! Super tof personeel die je altijd met plezier een woordje uitleg geven als je vragen hebt over de beestjes!
Fantastisch dat dit park honden toe laat! Sommige grote dieren zitten wel veel te klein Vriendelijk personeel
Leuke zoo. Grote verblijven en grote speeltuin voor de kinderen
Ben hier op 13 februari geweest, de eerste dag dat de dierentuinen open mochten. Er was niet veel volk, wat ideaal was. Maar er waren weinig dieren te zien in het park. Kan ook aan het weer gelegen hebben sneeuw en ook omdat ze mss de eerste dag terug opengingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid