facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pajota

Pajota

Info

Pajota is marktleider in de streek en is de grootste vastgoedmakelaar van de rand. We hebben 4 kantoren met 15 professionele medewerkers tot uw dienst.

Geschiedenis

Vastgoedmakelaar met kantoren in Dilbeek, Halle, Ninove en Brussel. Het vastgoedkantoor Pajota heeft meer dan veertig jaar ervaring in het Pajottenland, Oost-Vlaanderen en West Brussel. Pajota biedt U vastgoeddiensten en -advies. U kan er een ruim aanbod te koop en te huur vinden van residentiële huizen, appartementen, villa's, commercieel vastgoed en bouwgronden. Pajota kreeg het Certes kwaliteitslabel en maakt deel uit van het Certes netwerk, kwaliteitsmakelaars en specialisten in nieuwbouw en exclusief bijzonder vastgoed. Pajota is marktleider in zijn segment. De kantoren werken met kwalitatieve medewerkers. Ieder dossier krijgt bijstand van een Master in de rechten of Master in het notariaat.



"Twee mooie verhalen komen samen…Gedurende decennia hebben Pajota en Living Stone, steen per steen, elk een eigen vastgoedhuis gebouwd dat in hun respectievelijke regio's hun gelijke niet kent.In 2021 beslisten ze om samen verder te gaan onder de naam Living Stone. Zo kunnen we samen nog betere dienstverlening aanbieden in elke regio en buurt waar we actief zijn. Tevreden klanten zijn namelijk de leukste motivatie om elke dag het beste van ons zelf te geven."
Adres: Astridlaan 1, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +32 2 466 05 75
Stad: Dilbeek
Route: Astridlaan 1
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanatha Sanatha 78 meter Si vous désirer vendre ou acheter votre bien immobilier rien de compliquer je me cha...
ERA Visie Plus ERA Visie Plus 668 meter Als verkopende partij zeer tevreden van de eerlijkheid, moeite, en dienstverlening va...
WSB Group WSB Group 709 meter WSB Group is in het Brusselse een welbekend, professioneel en dynamisch vastgoedkanto...
Nest immo Nest immo 938 meter Een kantoor waar er tijd wordt genomen om je als koper het pand te laten bezichtigen ...
B&W Real Estate bvba - Berckmans Jerry B&W Real Estate bvba - Berckmans Jerry 2 km De Facebookpagina van B&W Real Estate bvba
MORGAN's Real Estate MORGAN's Real Estate 3 km Zeer positieve ervaring met Morgan betreft bezoek van een huis dat te koop werd aange...
Fabian Soto Moral - Morgan's Real Estate Fabian Soto Moral - Morgan's Real Estate 10 km Zeer positieve ervaring met Morgan betreft bezoek van een huis dat te koop werd aange...
Recensies
k ben erg ontevreden over de diensten van dit immobedrijf. Het is bijzonder frustrerend dat niemand de telefoon opneemt en dat hun website vaak niet goed werkt of zelfs helemaal niet functioneert. Hierdoor is het onmogelijk om een afspraak in te plannen. Daarnaast reageren ze niet op e-mails, wat blijkbaar niet tot hun takenlijst behoort. Ik zou ten zeerste afraden om met dit immokantoor in zee te gaan. Dit immokantoor, voordien pajota is van naam moeten veranderen. Ik vraag mij af waarom als ik onderstaande reacties zo allemaal lees
Bijzonder slechte inschattingsfout van hun kant bij het verhuren van huurwoning van mijn grootouders. Zij vertrouwden op de expertise van dit kantoor en nu zitten we in een zware gerechtelijke procedure wegens betalingsachterstand. Bovendien werd het huis vernield achtergelaten. Natuurlijk krijgen we niemand meer aan de lijn, meermaals gevraagd om teruggebeld te worden zonder resultaat. Voor al uw verhuurbehoeften: absoluut te vermijden!
Niet aan te raden immo kantoor voor verhuur van een woning. Absoluut niet professioneel, geen mensenkennis, potentiële huurders worden niet gescreend. Als U nadien problemen hebt met de huurders, trek U plan. Livingstone beantwoord U oproepen zelfs niet meer.
Via via werd ik in contact gebracht met Eline van Living Stone voor een schatting van mijn woning. Dit was vermoedelijk de beste ervaring die ik met een makelaar kon hebben, ze was enorm beleefd, vriendelijk en geduldig. Eline kwam elke afspraak stipt na en bezorgde mij een volledig uitgewerkt verslag dat ze ook helemaal met mij overliep om zeker te zijn dat alle informatie voor mij duidelijk was. De additionele vragen die ik had heeft zij eerstdaags beantwoord. Mijn ervaring met haar was zo goed dat ik Eline bij familie en vrienden aanraadde om ook hen te helpen met de verkoop van hun woning. Tot op heden kan ik haar nog steeds zonder problemen contacteren voor additionele vragen, een voorbeeld voor de sector!
ZEER SLECHTE ERVARING LIVING STONE DILBEEK !!! Tijdens ons bezoek van het huis bleef de verkoopmakelaar in de keuken. Zij nam niet eens de moeite om met ons het huis rond te gaan, wij waren nochtans de enige bezoekers. Op het einde van het bezoek gingen we naar haar toe om te vragen of er nog iets te melden was over het huis. De verkoopmakelaar speelt met ons vertrouwen en zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken, want de eigenaar is een architect en heeft het huis altijd zeer goed onderhouden. Wij doen dus een offerte aan de gevraagde prijs. Heel snel gaan wij terug op bezoek met de eigenaar en merken dat er een GROTE infiltraties in de kelders zijn plas water. De eigenaar is verrast door onze verbazing en garandeert ons dat hij de informatie aan het verkoopmakelaar heeft doorgegeven! Verschillende keren hebben wij de verkoopmakelaar proberen te bellen om een uitleg te krijgen, maar NOOIT een antwoord gekregen! Onze notaris probeerde een afspraak te maken met haar, maar zij heeft het geweigerd! Dit gebeurde natuurlijk nadat wij de verkoopovereenkomst hebben getekent en tot nu toe hebben wij de verkoopacte nog niet getekent. Dit plaatst ons echt in een zeer moeilijke financiële situatie. Het werk wordt geschat op ruim 25.000 euro!!! IK BEVEEL DIT AGENTSCHAP ECHT NIET AAN!! Giuseppe V.
Duidelijke website. Vriendelijke zaakvoerder. Spijtig dat we niet hetzelfde kunnen zeggen van de makelaar. Het bezoek van de woning voelde enorm gerusht en de makelaar was niet bepaald vriendelijk. Er werd weinig tijd gegeven om de woning te bekijken, hetgeen toch het minste is dat je zou verwachten bij zulke potentiële aankopen. De aankoop van een woning kan niet vergeleken worden met de aankoop van een brood. Deze indruk kregen we jammer genoeg wel. Met deze feedback hoop ik te bereiken dat men hier intern toch even bij stilstaat. Momenteel draait de immo markt op volle toeren. Dat zou mijn inziens echter geen excuus mogen zijn om een groot aantal potentiële kopers als vanzelfsprekend te nemen. Ps: het afleveren van een map met enkele foto's van de aangekochte woning bij de compromis zou een mooie geste geweest zijn als blijk van waardering naar de klant. Conclusie: gemengd gevoel.
Zeer tevreden over de service. Alhoewel we in deze fase enkel informatie wilden heeft men toch alle tijd genomen om een schatting te maken, en ons uitgenodigd om toelichting te geven. Dit ging ruimer dan de huidige situatie, we kregen ook professioneel advies over investeringen die op lange termijn de waarde van de woning gingen verhogen. Van zodra we beslissing hebben genomen om te verkopen of te verhuren één adres ! Kantoor en jonge medewerkers stralen vertrouwen en professionalisme uit.
Bedankt Eline van Pajota voor de excellente service! Meerdere keren de woning gaan bezoeken en we mochten steeds op het enthousiasme en de professionaliteit van Eline rekenen. Geen vraag is haar te veel, steeds correct en op tijd. Doet wat ze zegt en zegt alsook weet wat ze doet. Dankzij Eline onze droomwoning gekocht!
Ik wens Pajota en het team van Thomas Valkeniers uitdrukkelijk te bedanken voor de uitstekende klantgerichte én klantvriendelijke dienstverlening bij de verkoop van ons huis in Sint-Agatha-Berchem. In het bijzonder onze contactpersoon Ellen Dekerf verdient alle lof voor de professionele samenwerking die we mochten ervaren. Dit professionalisme vertaalde zich in een vlekkeloze inzameling van de talloze noodzakelijke documenten, een adequate opvolging van het dossier, een zeer regelmatige afstemming met ons als klant en het voeren van doelgerichte, kordate onderhandelingen met de potentiële kopers. Ook de notaris bleek expliciet lovend over de leiding van Pajota én het uitstekende voorbereidende werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid