facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pajot Experience

Pajot Experience

Info

Verhuur van originele Vespa's voor particulieren en bedrijven.
Prachtige tochten doorheen het Pajottenland, al dan niet begeleid.

Geschiedenis

Pajot Experience is de partner voor het verhuur van Vespa's in het pajottenland en Zennevallei.
Wij verhuren Vespa zowel particulier als voor bedrijven.
Voor groepen begeleiden wij met plezier jullie tocht,
ook gecombineerd met bezoeken, lunches en diners!
vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!



"Verhuur van Vespa’s, 2PK’s en e-bikes / e-mtb’s in het Pajottenland voor particulieren, groepen of teambuildings. Ontdek onze unieke routes en lekkere picknicks voor achterop de Vespa / fiets."
Adres: Lenniksestraat 65, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0485894358
Stad: Gooik
Route: Lenniksestraat 65
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Vespa routes Pajottenland, Vespa experience heers, Vespa tour Limburg, Pajottenland route, Vespa met zijspan huren, Elektrische scooter huren Limburg, Fietsverhuur Lennik, Culinaire Vespa tour
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schepper Geert pigeons De Schepper Geert pigeons 1 km Best top pigeons of Geert De Schepper
Carmello's Ranch Carmello's Ranch 2 km Het lekkerste ontbijt dat ik uit onze streek al bestelde. Een gevarieerd aanbod met a...
Paddenbroek Paddenbroek 2 km Gezellige ontmoetingscentrum gebouwd in een serre-achtige locatie , Ruime keuze aan b...
Project C. vzw Project C. vzw 3 km Project C. vzw wil met haar bestaan bijdragen aan de fysieke en creatieve ontwikkelin...
Jaarmarkt Gooik Jaarmarkt Gooik 3 km is een gezellige markt met rommelmarkt, dierenprijskampen en veel van randactiviteite...
Events on Wheels Events on Wheels 4 km Top activiteit ! Gewoon basic genieten van het mooie pajottenland in een authentiek v...
T Opkikkertje T Opkikkertje 4 km "Creativity is the way I show my soul to the world"
Recensies
Met de Vespa het Pajottenland verkend via de smaakroute. Goede uitleg voor de start, weg makkelijk te volgen via GPS en lekker gegeten. Zeker en vast een aanrader voor wie een leuke dag wil beleven.
Gisteren een topdag beleefd met de vespas. Deskundige uitleg, mooie vespas, een GPS met een route voorgeprogrammeerd,... We hadden een picknick bij geboekt en ook dat was dik in orde en prachtig in de schaduw van het kasteel. Ook leuk dat er in de GPS mogelijkheden zijn ingepland om iets te drinken of te eten. Kortom een super ervaring die we zeker iedereen aanraden.
Fijn ritje gedaan met een 2Pk'tje door het Pajottenland. Goede uitleg gekregen over de auto. De GPS heeft ons probleemloos meer dan 80 km over leuke weggetjes gevoerd met mooie uitzichten. Zeker een aanrader bij mooi weer!
Ik zou deze organisatie Nooit aanbevelen aan anderen!!! Je vertrekt met Vespa's die niet volledig in orde zijn...waarvan sommige verzekeringen verlopen zijn....en zolang je geen valpartij hebt binnen de groep geen probleem ,maar helaas hebben wij wel iemand gehad die gevallen is en dan begint het....De politie heeft er ons moeten op wijzen dat de verzekering vervallen was...een officieel prijzenbestek krijg je niet...de vespa is zogezegd binnen voor bestek,maar dan krijg je een papiertje eigenhandig geschreven....kostprijs 250 euro....raar dat het altijd 250 euro is... En de waarborg van alle vespa's wordt vastgezet tot je die 250 euro betaald hebt. Wij zijn er niet over te spreken en daarbij is de eigenaar heel onvriendelijk en arrogant!!!
Wat een leuke rit in de Parel van het Pajottenland! Genieten op en naast de Vespa van al het moois én lekkers het Pajottenland te bieden heeft. Zalig dat je de ritten op voorhand krijgt zodat je zeker niet verloren rijdt . De uitbater Stijn staat steeds klaar voor de nodige uitleg, ook al heb je nog nooit met een Vespa gereden. Die e-bikes proberen we zeker een volgende keer, dit is echt voor herhaling vatbaar!
Wat een schitterende ervaring om met de Vespa's te rijden. Mooie blinkende vespas's, deskundige uitleg over hoe ze te besturen zorgt ervoor dat zelfs iemand die nog nooit met een vespa reed er weg mee kan, tips van mooie plekjes op de route om eens te stoppen,... kortom unieke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.
Het concept is zeer leuk om te doen. Maar de afhandeling van waarborg is niet helemaal correct naar onze mening. Een vriend maakte een val met de vespa, kan gebeuren. Zeker op een dag dat het regent. Over slippen of in geval van slippen kreeg je jammergenoeg ook geen uitleg. Betaal je ook 250€ waarborg voor. Maar dan kwam er nog een extra rekening voor de schade... Je zou denken, 250€ borg. Indien je valt ben je dit kwijt. Daar zijn ze tenslotte voor verzekert.. Maar Boven op je borg krijg je nog de afrekening gepresenteert en dat is niet correct. Want als eigenaar betaal je een franchise en die is voor een vespa zeker niet boven de 250€. Dus alles daarboven is verzekering. Als wij dit nog eens doen zal het in ieder geval niet meer hier zijn.
Wat een leuke ervaring was dit, de grote Pajottenland tour gereden, mooie en leuke dag gehad, dankzij Stijn ;-.Rustieke wegen, mooie uitzichten. De picknick mand was gevuld met lekkers uit de streek, ruim voldoende. Een echte aanrader.
Vorige lente 2 ritjes met de vespa gemaakt. Zeer leuke ervaring en mooie tochten door het Pajottenland. Goede vespa's en goede service, een aanrader.
De 2de keer dat wij via Pajot Experience vespa's huren... een echte aanrader. De picknickmand heeft lekkere streekproductjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid