facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paintball Arena

Paintball Arena

Info

Hou je van adrenaline die door je aders pompt? Of van bloedstollende spanning die van jou een echte Rambo maken? Verzamel je vrienden, reserveer en shoot!!

Geschiedenis

Wij van paintball Arena hebben meer dan 24jaar ervaring,
wij hebben hier alles in petto om u en uw collega's een fijne dag te bezorgen..
Zelf voor een geslaagde vrijgezel dag.



"Paintball Arena is een uiterst ambitievol bedrijf met 25 jaar ervaring. Onze prachtige locatie, gedreven personeel en goed onderhouden materiaal zorgen ervoor dat u een dag beleefd om nooit te vergeten. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- of verjaardagsfeestjes of simpelweg een vriendengroep die zin heeft om te paintballen. Adrenaline en spanning gegarandeerd!"
Adres:
Telefoonnummer: 0032475596348
Stad: Houthalen



op zoek naar gerelateerd: Paintball Leopoldsburg, Paintball opglabbeek, Paintballen, Paintballen Limburg, Paintball Happening, Indoor paintball, Paintball Antwerpen, Paintball geweer kopen
Recensies
Leuke terreinen met ook zeer aangenaam personeel. Alles werd goed uitgelegd en tussen elk spel werd het materiaal gecontroleerd en gekuisd indien nodig. Een aanrader voor grote groepen!
wanneer ik en een vriend met de fiets langsreden werden we beschoten, zit nu met een bult op mijn hoofd. chique mannen!
Het altijd leuk om met een grote bende een dagje te gaan paintballen. Dit is hier heel goed georganiseerd. Je krijgt deftig uitleg over hoe dat alles werkt. Met de verschillende parcours en afwisselende games is dit een combinatie van succes. Ga ik zeker nog eens terug.
Dit is TOP!!! Met grote groep vrienden samen met de kinderen gaan lasershooten. Was echt fun. Goed materiaal, zeer vriendelijke uitleg van de dames! Toffe omgeving. En zeer leuke spelletjes.
Goede sfeer, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, veel variatie in speelvelden en spel mogelijkheden. Perfecte locatie voor een dagje uit met vrienden. De beste paintbal locatie die we tot nu toe hebben gehad. We komen zeker terug. Dank jullie wel!
Super mooie locatie met keuze uit diverse parcours. Behulpzaam en leuk personeel, werken erg gestructureerd en hygiënisch. Kortom goed geregeld, leuke dag gehad en ik raad iedereen dan ook aan hier te paintballen.
Concept is duidelijk en eenvoudig. Erg genoten van een leuke middag met fijne vrienden
Aanrader.. zeer bekwamen begeleiding.. chille sfeer..
Heel leuke ervaring! Zeer vriendelijke medewerkers en hebben echt een top namiddag beleefd dankzij Paintball arena Houthalen. Zeker een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen, uitnodigend. Mooie uitleg gekregen, kort en bondig. Ook zeker betaalbaar op vlak van speelduur en extra kogels kopen. 4 euro voor 50 balletjes en 8 euro voor 100. Speelvelden zijn niet super groot maar wel interessant genoeg om gemakkelijk drie uur te spelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid