facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pain Pidou

Pain Pidou
Adres: Eglantierlaan 97, 2020 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 501 12 20
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Eglantierlaan
Huisnummer: 97
Postcode: 2020


Openingstijden

maandag: 07:30–16:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 07:30–16:00
donderdag: 07:30–16:00
vrijdag: 07:30–16:00
zaterdag: 07:30–16:00
zondag: 07:30–16:00

Recensies
Pain Pidou is een heerlijke plek om te gaan lunchen. Het eten is uitstekend, met een uitgebreide keuze aan smaakvolle gerechten. De ambiance is gezellig en uitnodigend, ideaal voor een lunch.nnVoor een zakelijke lunch zou ik Pain Pidou echter niet meteen aanraden. Hoewel de sfeer heel prettig is, kan het er erg druk zijn. Dit kan het lastig maken om in alle rust zakelijke gesprekken te voeren. De levendige drukte draagt bij aan de charme van de plek, maar voor een meer serieuze, zakelijke setting is een rustigere omgeving wellicht beter geschikt.nnKortom, Pain Pidou is perfect voor een gezellige lunch, maar voor zakelijke afspraken zou ik een andere locatie kiezen.
Één toast avocado met een gepocheerd eitje en een café au late. Dat was men bestelling. De toast was zeer ruim belegt met een erg smeugige avocado crème. Maar waar ik het meest heb van genoten was de koffie.... Lang geleden dat ik nog eens zo een heeeeerlijk romige koffie had geserveerd gekregen, daarvoor alleen zou ik terug gaan.
Fijne lunch- en ontbijtzaak. Leuk en gezellig aangekleed en veel plaats. De bediening is vriendelijk en vlot. Uitgebreide keuze, ook wat vegan en veggie ! Grote porties en ook heel lekker eten. Lekkere koffie, wel jammer dat het bijbetalen is voor havermelk.
Gezellige plaats om te ontbijten en te lunchen. De service is vlug en erg vriendelijk. Via de winkel bakkerij kan men ook wat uitnemen .nIk koos voor een uitsmijter en die keuze heb ik me niet beklaagd want het smaakte erg goed. Ook de koffie is hier lekker. Bezoek zeker voor herhaling vatbaar.
Overroepen ontbijtzaak : slecht geschoold en traag personeel, duur voor wat je krijgt en de kaart is weinig beschikbaar. Je voelt een bepaald snobisme als je je neerzet aan een tafeltje. Ik begrijp dat ze de Franse bistro willen benaderen, maar dan zullen ze nog hard moeten werken aan die gezelligheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid