facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paeme Pharma

Paeme Pharma

Geschiedenis

BIENVENUE sur le site facebook de la Pharmacie Grietje PAEME bvba
... une extension virtuelle de notre pharmacie.

Nous voulons vous offrir un service de qualité où conseils et encadrement au bénéfice de votre santé et de votre qualité de vie occupent une place centrale.

Vous êtes la bienvenue pour toute information santé ou produit relative aux médicaments, à l'homéopathie, à la phytothérapie, à la cosmétique et la dermatologie, aux soins bébé, aux soins à domicile (location ou vente de matériel), et aux bandages.



"BIENVENUE à la Pharmacie de l'Arbre Ballon !Nous voulons vous offrir un service de qualité où conseils et encadrement au bénéfice de votre santé et de votre qualité de vie occupent une place centrale.Vous êtes la bienvenue pour toute information santé ou produit relative aux médicaments, à l'homéopathie, à la phytothérapie, à la cosmétique et la dermatologie, aux soins bébé, aux soins à domicile location ou vente de matériel, et aux bandages.Vous avez des questions ou remarques? Contactez nous ; nous réagissons au plus vite.Votre santé, c’est notre priorité."
Adres: Avenue de l’Arbre Ballon 115/10, 1020 Laken (België)
Telefoonnummer: +32 2 478 52 11
Stad: Laeken
Route: Avenue de l’Arbre Ballon 115/10
Postcode: 1020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Recensies
Heel vriendelijke en behulpzame mensen. Gelegenheid om te zitten. En openbaar vervoer : de lijn bus 820, mivb tram 9 en bus 83..
Heel vriendelijk en behulpzaam voor de klant
Goed welkom Zeer goede communicatie met klanten. Beveiligde toegang Supersnelle doorlooptijden voor medicijnen die niet op voorraad zijn wat zelden gebeurt! Het probleem ? Als we aankomen met het openbaar vervoer, of , is dat geweldig! De haltes zijn recht tegenover! Als we daarentegen de voorkeur geven aan de persoonlijke auto, wordt de situatie complexer, er zijn geen parkeerplaatsen meer voor de deur, zoals voorheen, op zeer korte tijd. Met de komst van de nieuwe lijn van vielen alle parkeerplaatsen weg die beschikbaar waren voor bewoners of voor klanten. Een parkeerplaats van de gemeente Laken is vlakbij, succes met het vinden van een parkeerplaats!
De enige apotheek waar je om je identiteitskaart wordt gevraagd om je aspirine te bezorgen. En als je om 2 dozen vraagt, krijg je te horen dat er 2 tubes in de doos zitten.... En als je een masker voor een baby vraagt ​​voor een inhalatiekamer, krijg je een spuitbusmasker met gaten groter dan de neus van de baby.... Als je durft te antwoorden dat je een echt masker zonder gaten wilt om het product goed in te ademen , anders heeft het geen zin, zeggen we je dat het niet bestaat..... Kort. Ik zal online bestellen.
Ik raad deze apotheek aan voor mensen die in de buurt wonen. Het personeel is zeer respectvol behulpzaam en beleefd ??
De mensen die werken zijn altijd beschikbaar en geven goede adviezen voor klanten als we niet weten hoe we ons moeten verplaatsen, ze bieden aan om ze indien mogelijk bij ons thuis te brengen.
Sinds de opening van genoemde apotheek zijn wij trouwe klanten. hoewel verhuisd naar. 1 kilometer we wensen ze veel geluk en succes. We komen er altijd op terug ondanks het werk dat de toegang belemmert. Het moet gezegd dat de twee apothekers, mevr. Grietje en Sophie, er alles aan doen om ons te helpen. Ze combineren schoonheid, vriendelijkheid en intelligentie. Het is dan ook een plezier om er heen te gaan. Wij hierbij
Het personeel luistert. Warm en vriendelijk welkom. standaard prijs.
De medewerkers zijn erg vriendelijk top service hetzij per e-mail gsm of direct Ik woon maar 12 km verderop maar blijft mijn favoriete apotheek
De apothekers zijn erg vriendelijk, nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk te helpen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Paeme Pharma.

Laeken apotheek/drogisterij

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue de l’Arbre Ballon 115/10 laeken cosmeticawinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Paeme Pharma adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Paeme Pharma. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Paeme Pharma delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Parfum Planet Parfum 3 km Toen ik er ging, kon niemand me in het Nederlands bedienen. Jammer genoeg waren ze oo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid