facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paddocksplace

Adres: Sparrenweg 98 , Tessenderlo 3980, BE
Telefoonnummer: 013 29 88 62
Stad: Tessenderlo
Route: Sparrenweg 98
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Krievelkuut openingstijden, Taverne Schulen, Wat betekent Krievelkuut, Brasserie met zaaltje
Recensies
Kom onverwacht op een plek voor bikers en country blues op de achtergrond. Het gevoel dat het klopt en je er 'weer' bij hoort.
Leuk plaats, goeie muziek, eten en drinken in goed gezelschap.
Prachtige, hygiënische zaak met vriendelijk personeel. Een mooie combinatie van verschillende zaken onder één dak. Terwijl je een drankje nuttigt kies je op je gemak een motor uit of laat je je haar knippen : . Je kan ook rustig op het terras vertoeven of aan de bar om wat te drinken of een hapje te eten.
Een prachtig gethematiseerd café. Breed assortiment aan drank en eten. Ruikt er binnen ook echt als een motorcafe moet ruiken. Frietzaak die er aanzit maakt wel eens schoonheids foutjes met je bestelling.
De plek waar bikers thuis zijn
Must voor alle bikers. Gelegen aan het rondpunt ,ideaal voor een stop tijdens het toeren . Super vriendelijk personeel. Groot terras en parking voor motors. Binnen winkel van harley.
Ideale ontmoetingsplaats voor motorrijders. Groot terras en goede muziek. Zelfs een shop, knipsallon en onlangs frituur, kortom voor iedereen wel iets te doen.
Traditioneel Biker café. Vriendelijke bediening. Sympathieke patron. Tegelijk ook motor verkoper en technieker van mooie Victory motoren. Ook kapsalon boven en verkoop van motor kledij.
Met de moto winkel boven, de repair shop achter, de toonzaal en een groot terras is dit een aanrader voor iedere biker.
Cafe om pintje te drinken. Geen dartsblok, sjotter of flipperkast jammer genoeg. Wel moto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid