facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paaleyck

"In Residentie Paaleyck laten we u genieten van elke dag. We creëren daarvoor een échte thuis voor al onze residenten. Dat merkt u hier meteen aan de huiselijke en familiale sfeer. We willen ook een uitnodigend en open huis zijn. Iedereen die hier binnenkomt, geven we meteen het gevoel welkom te zijn. Dat geldt voor huidige en nieuwe bewoners, maar ook voor vrienden en familie. Ook zij kunnen steeds terecht in de bar of bistro.Ons stijlvolle en eigentijdse gebouw telt zowel zorgkamers als assistentiewoningen en kamers voor herstelverblijf. Maar welke woonvorm u ook kiest, u geniet steeds van de allerbeste zorgen, aangepast aan uw specifieke noden. Ons animatieteam zorgt dan weer voor een gevarieerde en zinvolle invulling van uw dag."
Adres: Stationsstraat 9 , Kapelle-op-den-bos 1880, BE
Telefoonnummer: 015 71 19 77
Stad: Kapelle-op-den-bos
Route: Stationsstraat 9
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: Woonzorgcentrum Kapelle-op-den-Bos, Residentie Paaleyck, Care-ion vacatures, Vacatures Paaleyck, Wijnen Paaleyck, Serviceflats Kapelle-op-den-Bos, Careion, Rusthuis groeperingen
Recensies
Modern & aangenaam gebouw, attent en vriendelijk personeel, veel animaties en een goeie animator, houden rekening met verzuchtingen & wensen van bewoners, ze betrekken zoveel mogelijk de bewoners, een kok die na het eten komt vragen of het lekker was,... . Kortom: heel tevreden.
Prachtige RVT. Vriendelijk personeel. Prima voorzieningen. Ondergrondse parking. Opgetrokken in smaakvolle moderne stijl met oog voor details.
Mooi gebouw, sommige personeelsleden dienen nog een tandje bij te steken
Zeer mooi en rustig. Lekkere menu en leuke activiteiten.
Zeer goeie animatie
Prima woon-en zorgcentrum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid