facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pâtisserie Groffy

Pâtisserie Groffy

Info

L'excellence depuis 1890 en pâtisserie et boulangerie haut de gamme.

Geschiedenis

Grâce à nos installations à Sprimont, nous apportons une touche innovante à la tradition. Sans oublier nos incontournables pâtés glacés, bombes au chocolat et bien entendu, nos misérables, notre nouveau concept nommé « gourmandises et tentations » se veut moderne dans la pâtisserie haut de gamme.

Adres: Rue du Centre 80, 4140 Sprimont
Telefoonnummer: +32 4 382 12 14
Stad: Sprimont
Route: Rue du Centre 80
Postcode: 4140



op zoek naar gerelateerd: Pâtisserie Jean Pierre Liège, Chez Blanche, Bûche de Noël Liège, Shop lily boulangerie, Tarte Françoise, Gâteau mariage Liège, Boulangerie Liège, Boulangerie Lily
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lily La Boulangerie Lily La Boulangerie 187 meter Vertaald door Google Heel goed brood, bedankt aan de ambachtslieden! ! Misschien zou...
L atelier du pain Dolembreux L atelier du pain Dolembreux 76 km Prima plek om koffie met gebak te doen. Genoeg keuze en vriendelijke bediening. Volge...
Recensies
Zeer ontevreden, personeel was niet aangenaam met ons. Er werd een fout gemaakt in de prijs van onze bestelling en de verkoopster gaf het niet toe en was ook hooghartig. De prijzen zijn ook vrij duur voor wat het is, wij hebben verschillende bakkerijen getest in de buurt en qua prijs-kwaliteit is er hier geen goede verhouding. Het was wel vers omdat het een bestelling was maar niet wow zoals wij het hadden verwachten voor de prijs die wij betaalden.
Leuke bakkerij
Nooit teleurgesteld Woon niet meer in de buurt kan het niet zo goed vinden dus ik ga altijd met plezier terug naar hun plek. Een chocolade crisp Ik droom ervan! Bedankt aan dit jonge dynamische en altijd lachende team!
Bakkerij en patisserie gerund door echte vakmensen en meer dan perfecte service. Ik raad 100% aan Ik teken JB
De beste patisserie van de provincie Luik, gelegen in Sprimont. Een geweldig welkom Dit gebakje is een genot voor de smaakpapillen Van de essentiële Misérable tot de simpele chocolade-eclair, alles is perfect en lekker Nooit teleurgesteld in dit etablissement dat de omweg verdient ??
We hebben telefonisch een bestelling geplaatst we kwamen het vandaag ophalen erg verrast door de uiteindelijke prijs we belden nog steeds terug om een ​​prijsdetail te vragen de verkopers kennen niet eens de prijzen van de producten die ze verkopen en door de berekening te doen lijkt het erop dat we hadden te veel betaald, dus kwamen we terug om terug te vorderen wat we te veel hadden betaald. Zelfs geen verontschuldiging van de verkoopster, wat wel het minimum zou zijn geweest, lijkt me.
We hadden een geweldige besteld en we hadden een hoop veel te zoete crème fraîche. We zochten wanhopig naar de paar meringuekruimels. Zeer grote teleurstelling! Het was zo goed een paar jaar geleden.
Altijd attent op zijn cliënt, voor de verjaardag van mijn dochter vraag ik ze om fruitcakes te maken, nooit teleurgesteld dat je integendeel bent.. we hebben nooit genoeg porties, alles wordt snel gegeten. Een bakkerij - patisserie bekend en erkend voor de kwaliteit van hun producten en een meer dan perfecte service. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Alles is zeer goed!!
Zeer goed gebak voor vele jaren! Ik herinner me nog de gebakjes die ik als kind at. De beste miserabels, zeer goede Yule-logs, uitstekende verjaardagstaarten! Sterk aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid