facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pépinières de Louveigné

Pépinières de Louveigné

Info

Pépinière plein champs et hors sol sur plus de 30ha

Culture d'arbres fruitiers et d'ornement, rosiers, plants pour haies, arbustes, vivaces, graminées..



"Pépinières générales de 37ha"
Adres: Rue de la gendarmerie 38, 4141 Louveigné
Telefoonnummer: 04/360.80.98
Stad: Louveigné
Route: Rue de la gendarmerie 38
Postcode: 4141



op zoek naar gerelateerd: Pépinière Sprimont, Pépinière Vertaling, Pépinière, Pépinière Godefroid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CPS Belgium Sprl CPS Belgium Sprl 1 km CPS Belgium Sprl, EU PRIME vendor for CNHI Genuine parts for Agri. and Construction m...
Recensies
Elk jaar tussen 15 september en 15 oktober, tijdens de karrendagen 20% korting op potplanten, reis ik naar de kwekerij van Louveigné om planten, vaste planten en struiken in te slaan die mijn grote tuin het volgende jaar zullen verfraaien. Groot assortiment hortensia's tegen aantrekkelijkere prijzen dan in tuincentra. Hele mooie grote heuchera's. Grote verscheidenheid aan bodembedekkers waar u de herfstverkleuring van het gebladerte ter plaatse kunt zien. Minstens één jaarlijks bezoek is voor mij een must. Dit jaar heb ik, gezien de droogte, mijn zinnen gezet op de Caryopteris vanwege hun weerstand en hun diepblauwe bloei aan het einde van het seizoen. Een must !
Om deze plek te bellen, moet je geduld hebben! Omdat ze niet altijd antwoorden! Ik heb het vanmorgen verschillende keren geprobeerd en nada! Eindelijk lukt het me om ze aan het begin van de middag te hebben. Ik vertel de persoon dat ik in de middag zal komen. De winkel sluit om 17.00 uur. Ik arriveer om 15.20 uur en ontdek dat deze al gesloten is. Ik geloof dat de persoon die de telefoon opnam me had kunnen waarschuwen dat ze eerder gingen sluiten. Echt niet erg serieus!
NUL-service, voor een eenvoudig verzoek om informatie onbeschofte en arrogante reactie. Nooit meer bij hen! En vertel me niet dat je dat was overbelast, dat is geen excuus om op die manier te bellen!
Serieuze baas, die goed reageert op de verzoeken van zijn klanten. Grote keuze en zeer goede kwaliteit. Ik raad het zeker aan!
We gaan erheen om te kopen, want het is ook voor particulieren en het antwoord is dat je van tevoren moest bestellen, we hebben niets lol wat echt niet leuk is.
Goed advies voor het planten van mijn forsythia
Ik belde vanmorgen voor een eenvoudige informatie... Zoals al vermeld in een andere recensie, geen hallo, en een anonieme stem vertelt je dat ze het druk hebben en laat je achter als een prei. Dan verwaardigt de baas zich om het telefoontje aan te nemen om je er scherp op te wijzen dat je niet meer in het plantseizoen zit. Wat een heiligschennis om te durven noemen, ik had trouw moeten zijn door te bewegen om het heilige woord uit een eenvoudig advies te halen. Uit ervaring is dit niet eens een garantie op een goede ontvangst. Onder deze omstandigheden zal ik dit adres vergeten, omdat de overweging van de klanten een strikt minimum is.
Ik bel op zaterdag vanmorgen om 9.10 uur voor eenvoudige informatie. Een medewerker neemt op en zegt: we hebben het druk op dit uur. Leg de telefoon neer zonder op te hangen en vertrek. Geen hallo, geen tot ziens NIETS. Ik denk dat we een minimum aan respect moeten hebben voor mensen. Beperk niet oppakken is nog beter dan dit soort houding!. Ik kan begrijpen dat we veel werk hebben, maar om de beleefdheid buiten beschouwing te laten...
Begin 2020 kocht ik haagbeuk en forsythia om 15m haag te herplanten en gaten in een bestaande haag te stoppen. Ik plaatste een eerste bestelling per e-mail, toen ik kwam, kreeg ik te horen dat de forsythia ontbrak ik wou dat ik eerder was gewaarschuwd, ik moest terug en ik woon niet in side. In de tussentijd maakte ik van de gelegenheid gebruik om een ​​bedel opnieuw te bestellen omdat ik er een paar miste, in mijn e-mail vroeg ik of het mogelijk was om de korting toe te kennen vanwege de aankoop van "hoeveelheid" gezien mijn 1e aankoop en het feit dat ik had om de reis opnieuw te doen. Maar de antwoorden per e-mail zijn koud, basaal, onpersoonlijk, zonder de gestelde vragen te beantwoorden. Slechts één rekening en dat is alles. Zonder korting op het add-on-verzoek, geen hint op mijn verzoek. De forsythia is goed hersteld. Voor de charme nam slechts 20 tot 30 procent het over. Ik heb echter alles de volgende dag opnieuw geplant ik kreeg 4 dagen vertraging Dus ik heb 300 euro geïnvesteerd voor 7 meter heg, en er zitten nog steeds veel gaten in de oude. Helaas ben ik niet meer van plan om terug te keren naar deze zaak, die desondanks een goed aanbod aan planten biedt.
Goede service. Ik vond daar sloten waar ik al lang naar op zoek was... en voor een meer dan redelijke prijs. Het is leuk om zulke goede vakmensen te vinden. Nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid