facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pépinière Le Try

Pépinière Le Try

Info

Pépinière Le Try. Producteur de plantes et de jardins d'exceptions. www.letry.be

Geschiedenis

Pépinière Le Try. Producteur de plantes et de jardins d'exceptions. www.letry.be

Adres: Rue du Puits 37, 1341 Céroux-Mousty, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3210614092
Stad: Céroux-Mousty
Route: Rue du Puits 37
Postcode: 1341



op zoek naar gerelateerd: Pépinière catalogue, Pépinière Central Jardin, Plantes pépinière, Catalogue pépinière Belgique, Pépinière Wavre, jardinerie braine l'alleud, Pépinière Louvain-la-Neuve, Pépinière Henricot
Recensies
Open dag op de kwekerij! Warm en vriendelijk onthaal door het personeel, superinteressante workshop mandenmakerij, gratis schminken en popcorn voor kinderen, lekkere bieren en charcuterie, muziek tijdens het bezoek, een fantastische keuze aan bloemen, vaste planten, struiken... een waar genot! We komen zeker terug!
Hele prettige kwekerij en de kwekers zijn aardig, geven goed advies en hebben goed advies over planten en hoe ze te verzorgen met 100% biologische producten. Ze zijn een zeer grote selectie van variëteiten. En hun rozen zijn prachtig!
Grote keuze aan planten, fruitbomen, apparatuur, allemaal van zeer goede kwaliteit. Goed advies ! Bezoeken.
Herontwikkeling van 4 bloemperken in 12/2021. Dienst na verkoop anno 03/2023 en dat maakt het verschil. Bedankt Pierrick en de twee broers.
De kwekerij biedt een ruime keuze aan planten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De eigenaar verwelkomt altijd met een grote glimlach. En de charmante jongedame die voor de glazen kas zorgt, is altijd een goed advies.
Verzorgde productiekwekerij met planten van zeldzame kwaliteit. De baas kent perfect de eisen van zijn planten en kan u adviseren. Bovendien is hij erg aardig, wat niets bederft.
Nooit teleurgesteld door deze kwekerij, er zijn veel soorten, ik ben altijd planten van goede kwaliteit tegengekomen en het personeel is erg aardig en behulpzaam.
We hadden ongeveer twintig planten besteld. Ze werden geleverd in een zak. De planten stonden op elkaar. Jammer. Er ontbrak er ook een. We hebben daarom een ​​e-mail gestuurd die helaas onbeantwoord is gebleven. Het is misschien het seizoen waarin ze het meeste werk hebben, maar dat is geen excuus voor deze manier van werken. Wij raden het niet aan.
Rechtstreeks van de kwekerij naar de tuin met een indrukwekkende keuze aan cornus. De soorten zijn aangepast aan de pedoklimatologische omstandigheden. Het personeel is bekwaam en beschikbaar voor gedegen advies
Slechte ontvangst, we zagen op Google maps dat de winkel op maandag open was, het bord zegt het tegenovergestelde, dus vragen we een medewerker die ons met al zijn minachting antwoordt "het is wat wij noemen een oud bord". De kwekerij was niet erg georganiseerd, er lagen pallets verspreid over de kwekerij. Anders dan dat, veel planten, maar een beetje prijzig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid