facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Péda-GO

Info

Centre multidisciplinaire regroupant différentes professions paramédicales (psychologie, logopédie, psychopédagogie, neuropsychologie...)



"Centre d'urgence vétérinaire"
Adres: 1180 Ukkel
Stad: Uccle
Postcode: 1180


Recensies
´S avonds in urgentie ter plaatse gegaan met Tara, ons Frans hangoorkonijn. Tara stierf spijtig genoeg in de wachtzaal. Maar wat toen volgde heb ik nog nooit mogen ervaren. De warmte, professionaliteit en liefde waarop er met Tara en ons werd omgegaan. Dit is veruit de beste ervaring met dierenartsen ooit en ik spreek uit ervaring. Nogmaals dank voor de opvang die avond en de aandacht voor mijn echtgenote . David Buysschaert
Ik heb 650,00 euro betaald voor mijn kat die niet kon urineren. Het enige wat zij hebben gedaan is hem laten urineren en 1 dag na het ophalen was het probleem weer terug. Echte oplichters!
Zeer tevreden! De mensen van Vet&Go waren erg behulpzaam aan de telefoon en we zijn 's avonds laat meteen naar de praktijk kunnen gaan. De dierenarts kent haar vak, heeft onze hond erg goed geholpen en was continue transparant over de prijzen. De hele equipe was erg lief en betrokken. Opgelucht dat we hier zo snel en goed geholpen konden worden!
Mijn Franse Bulldog Enrico had eergisteren last aan zijn rechter achterpoot waardoor wandelen onmogelijk was. Ik ben direct bij VET&GO vestiging Ukkel geweest. De wachttijd was zeer kort en snel werd mijn Enrico behandeld. Een grote dank aan de snelle equipe van VET&GO.
Heel blij met de efficiënte tussenkomst van de begripvolle en vriendelijke dierenarts voor onze kater Wolf.
Mijn hond at een paar brownies en ze reageerden erg goed om ervoor te zorgen dat ze ze niet verteerde. Iedereen was super aardig, attent en zorgzaam. Ze zorgden enorm voor haar en de volgende dag was het alsof er niets aan de hand was
Spoedafspraak zondagavond, wat lang wachten in de wachtkamer. De dierenarts neemt de tijd om het dier meerdere keren te onderzoeken, analyse bloedonderzoek is redelijk snel gedaan. Hoge kosten van dit bezoek, maar het personeel is beschikbaar voor onze dieren h24. Dankzij hen.
Voor de 2e keer dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten en ik ben zeer tevreden. Snelheid, vriendelijkheid, ernst, professionaliteit, ik heb niets dan lof voor dit centrum. Natuurlijk is de rekening hoog maar de zorg is direct en volledig dankzij de performante apparatuur en we mogen niet uit het oog verliezen of dit 's avonds, 's nachts of in het weekend gebeurt. Daarnaast wordt er een rapport naar de dierenarts gestuurd. Proficiat aan het hele team en bedankt.
Ik belde om 2 uur 's nachts. Ik had meteen een afspraak. Mijn hond had een aartje in zijn oor gestoken. De dienstdoende dierenarts heeft hem er niet zonder problemen uit kunnen halen, maar hij zit diep van binnen vast. Hij heeft me alles uitgelegd, aan de telefoon waarschuwen we al voor het pakket. Ik vind het niet erg, we weten tenminste wat we kunnen verwachten! Ik ben zeer tevreden over de calamiteiten bedankt!
Ik raad deze dierenartsenpraktijk ten zeerste aan omdat ze ons op een fantastische manier hebben geholpen, niet alleen voor de verzorging van onze hond, maar vooral ook in de bijzonder pijnlijke omstandigheden voor ons na het overlijden van een van onze honden in de ochtend. Hun professionaliteit en menselijke benadering stelden ons zeer gerust. Natuurlijk werd onze hond bijzonder goed verzorgd en werden alle onderzoeken gedaan om gezondheidsproblemen uit te sluiten of op te sporen. Bedankt aan het hele Vet&Go-team om voor onze kleine dierenvrienden te zorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid