facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training

Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training
"Bij Oxygen Fitness is het meer dan enkel fitness. Wij bieden luxe cardiotoestellen met persoonlijk televisiescherm, een uitgebreide krachtzone, tal van LIVE groepslessen, gratis douches, gratis locker met sleutel, een gezellige bar en 7/7 toegang tot alle Oxygen clubs!"
Adres: Langestraat 51C, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09 391 51 01
Stad: Zottegem
Route: Langestraat 51C
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit, JIMS Fitness, Fitness Deinze, Fitness Zottegem, Fitness Gent, NRG Fitness, Fitness in de buurt, Fitness Temse
Recensies
Indoor speeltuin voor kinderen ligt er heel onverzorgd bij : We waren er als enigen en lag vol chips en plukken stof van lange tijd
Veilige omgeving, propere toiletten, lekkere koffie en de kinderen amuseren zich uren aan een stuk. Moest er iets meer verlichting zijn om te lezen en er wifi zijn om het slechte gsm ontvangst te compenseren dan was het 5* geweest.
Meestal niet te druk. Goede gym.
Fijne veilige speeltuin waar je met kleinkinderen kan komen! Meestal ook niet TE druk! Was wel geschrokken van de stijging van de drankjes.
Tof personeel. Er zijn hiernaast genoeg apparaten en halters aanwezig voor een goede work-out. Normale drukte, steeds voldoende ruimte. Het jammere: geen sauna!
Mooie ruimte en goede toestellen. Vriendelijke ontvangst. Kleedkamers ok. Douches ALTIJD te koud en niet steeds proper. Huidig management nogal uit de hoogte en kortaf. Wel jammer dat er weinig fitness-centra zijn waar er spontane begeleiding is tijdens de oefeningen. Daar kan men het verschil maken. Hier dus ook niet. Doorgaans heel goede muziek, behalve op 12-03-209 's avonds ... als je met Barby girl en andere platte meidenmuziek, die echt veel te luid stond, ambiance wil maken in een 'stoer' fitness centrum ??? Van de klanten die die avond nog niet weggevlucht waren, had iedereen en koptelefoon op, op 1 persoon na, om de afgespeeld muziek niet te horen. Alleen de dame achter de ontvangst had er wel heel veel zin in. We zijn dan ook vroegtijdig weggegaan. Volgende keer beter met de gebruikelijke techno.
Supervriendelijk personeel! De Kids hebben hier de hele dag geravot! Wij komen hier zeker terug! P.s: en ook lekkere koffie te verkrijgen.
Zeer goed uitgeruste fitnessruimte. Vooral de televisie schermen in de cardio toestellen zijn een groot pluspunt. Jammer genoeg zijn de openingstijden beperkt waardoor het op bepaalde momenten zeer druk is en je beperkt bent in wat je kan doen. Al bij al ben ik wel tevreden in deze club.
Super. Altijd gemoedelijke sfeer en niet te druk. Lichtrijke fitnessruimte!
Zeer vriendelijk personeel en gevarieerd publiek. Aan de muziekkeuze is er soms nog een beetje werk aan maar met de nodige oordopjes heeft men hier weinig last van.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training.

Zottegem sportschool/fitnesscentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Langestraat 51C zottegem sportclub kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Oxygen Zottegem - All in Fitness & Personal Training delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dansvereniging MoveZ Dansvereniging MoveZ 61 meter We zijn hier met open armen ontvangen. Proficiat aan de crew en dansers!
RR Breivelde - Zottegem RR Breivelde - Zottegem 1 km RR Breivelde-Zottegem. 4e Provinciale KBVB, seizoen 2020-2021
Fitnesscenter Fitamorfosa Fitnesscenter Fitamorfosa 1 km Als medewerker en zelf frequent bezoeker, zeer toffe club! Een van de meest voorziene...
KSV Sottegem KSV Sottegem 2 km KSV Sottegem is een traditierijke voetbalclub, opgericht in 1922, met het stamnummer ...
MVC Avenue MVC Avenue 2 km Aangename, mooie zaak, mogelijkheid om gezellig buiten te zitten ,vriendelijke bed...
MVC Inter Amicos MVC Inter Amicos 2 km Minivoetbalclub die speelt in de kerncompetitie Zottegem
De Dansstudio De Dansstudio 2 km Leuke, vriendschappelijke sfeer, mooie choreografieën en professionele begeleiding.
Decca Decca 3 km When Heritage meets Performance. Est. 1931 Stylish quality, ultimate comfort and clu...
Impact Kine, Personal Training & Inspanningstesten Impact Kine, Personal Training & Inspannings... 4 km Topkinesistenteam. Altijd vriendelijk en de praktijk is modern en optimaal uitgerust....
Eco- Oudenhove Eco- Oudenhove 4 km Mooie club ... goeie tegenstander voor mijn zoon LUCA
Karen Coacht Karen Coacht 4 km Welkom bij ‘Karen coacht’ – een coachingspraktijk voor onthaasting, zelfontdekking en...
Orvalisten Orvalisten 5 km Zottegemse Quizploeg - pagina om Orvalistenquiz op te kunnen hosten
Via Promessa- op weg naar jezelf Via Promessa- op weg naar jezelf 5 km Els is zeker een aanrader! Ze doet dit met hart, ziel en veel kennis.
aquakine aquakine 5 km Heel aangenaam bezoek. Super vriendelijke eigenaars. En cryosauna is heel leuke ervar...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid