facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oxygen

"Bij OXYGEN Fitness is het meer dan enkel fitness. Wij bieden luxe cardiotoestellen met persoonlijk tv-scherm, een uitgebreide krachtzone, LIVE groepslessen, gratis douches, gratis locker met sleutel, gratis sauna in de meeste clubs, een gezellige bar en toegang 7/7 tot alle OXYGEN clubs."
Adres: Heerweg 12 , Eke 9810, BE
Telefoonnummer: 09 324 42 06
Stad: Eke
Route: Heerweg 12
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Oxygen openingsuren, Oxygen Fitness, Oxygen Geraardsbergen, Oxygen Zottegem, Oxygen Gent, Oxygen abonnement, Oxygen Deinze, Oxygen Sterre
Recensies
Reeds meer dan 15 jaar vaste klant in Oxygen Eke. Het is de place to be in de buurt, met een ruim aanbod aan krachttoestellen & cardiotraining. Er zijn elke dag lessen beschikbaar in de avond die je kan volgen. Een zeer grote spinningzaal met heel wat plaats voor enthousiaste spinningliefhebbers gegeven door lesgevers met een hart voor de fiets. Ook lessen als BBB, Yoga, trampo class, buispierles,... worden gegeven door lesgevers die het beste uit de sporter willen halen. Na de les of je eigen training kan je er ook terecht voor een douche of sauna. Ik ben reeds jaren fan. Blij dat ook de inrichting van het gebouw door de jaren heen warmer is aangekleed. Nu gelezen dat er een uitbreiding komt van Oxygen Eke, dus kijk ik er hard naar uit hoe het gaat evolueren.
Beste fitness die er bestaat. Je kan er alles doen en niks ontbreekt. Ook de mensen die er gaan zijn altijd heel vriendelijk. Kom zeker eens langs want het is het 100% zeker waard
Voor onze verdere groei is Oxygen Fitness op zoek naar zefstandige uitbaters. Ik weet niet hoe dit te rijmen valt, als je net 6 van de 8 zaken van de hand doet aan Jim's?! Vreemd dat de eigenaar, die toch zijn ganse klantenbestand verkoopt aan Colruyt, geen enkele beleefdheid heeft naar zijn klanten toe om enige informatie hieromtrent mee te delen. Het zijn de medewerkers die hier mee opgezadeld worden. Maar in zijn contracten staat wel dat hij eenzijdig wijzigingen kan doorvoeren. Wel Mijnheer De Fraeye, wij werden klant van Oxygen en drie maanden geleden zal u heus wel al bezig geweest zijn met deze overname en heeft u uw klanten misleidt. Er zomaar van uitgaan dat uw klanten zullen overstappen is een heuse misrekening.
Terug waar ik x aantal jaar geleden startte met fitness. Proper, mooi aanbod, leuke sfeer
Veel toestellen, maar jammer dat je geen uitleg krijgt in begin hoe de toestellen werken.
Wat de faciliteiten, netheid en toestellen betreft zou ik ze zelfs 5* willen geven. Helaas naast al het positieve is er ook een vervelende kant erbij te nemen. Problemen met de betaling, onrechtmatig afhalen van gelden van de rekening van de klant, onbereikbaarheid per mail. Discussie omtrent het financiële...
Sturen advocaat op je af omdat je niet wilt betalen voor je abonnement die tijdens de COVID-19 sluiting gewoon bleef doorlopen. Als je mensen geld wil aftroggelen, mik dan niet op studenten! Betalen jullie anders maar mijn studiegeld. Fitness zelf is natuurlijk prima.
Nul begrip voor mensen met fysieke beperkingen. De voorzieningen zijn niet zoals voorgesteld. Je wordt niet geholpen. Je wordt zelf terecht gewezen en uitgelachen! Niet ok!
Ruime open zaal met enorm veel krachttoestellen en losse gewichten van licht tot zeer zwaar. Ideaal ook voor de meer gevorderde powertrainer of fitnesser. Daarenboven vele groepslessen van hoge kwaliteit. Toffe, jonge en ongedwongen sfeer, een deftig publiek...om je direct op je gemak te voelen.
Veel moderne toestellen, goede en vriendelijke begeleiding, ontvangst is hartelijk en open. Prima en verzorgde douches en sauna. Veel groepslessen worden er aangeboden. Ruime parking. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid