facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oximo Dé 1 % makelaar

Oximo Dé 1 % makelaar

Info

>>> www.oximo.be <<<
Online kopen en verkopen van vastgoed aan slechts 1 % commissie!

Geschiedenis

Uw huis, appartement of bouwgrond verkopen is een persoonlijke zaak die de nodige aandacht vraagt. Nogal vaak wordt er boven uw hoofd beslist of praat men naast de kwestie als u ergens hulp zoekt. Niet bij Oximo!

Uiteraard luisteren we eerst naar uw verhaal. Een persoonlijk gesprek is de basis voor een correcte prijszetting en voor goede afspraken.
En dan … plaatsen we ú in het midden van uw verkoop. U organiseert zelf of samen met ons de bezichtigingen, heel gemakkelijk via oximo.be. U volgt online alle interesses en biedingen, real time. U kan uw account delen, heel handig als met verschillende familieleden de verkoop wilt volgen.



"Verkoop je huis met meer winst!Bij ons betaal je slechts 1.21% commissie btw inclusief op de verkoop van je woning. Dit omdat wij geloven dat vastgoedbemiddeling goedkoper kan. De hulp van een immo expert, enkel daar waar jij het nodig hebt!"
Adres:
Telefoonnummer: 078 487 078
Stad: Merelbeke


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oximo te koop Melle, Oximo te huur Merelbeke, Oximo te koop Gavere, Oximo te koop Dendermonde, Oximo te koop Sint Amands, Makelaars, Vastgoed makelaar, Makelaar Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Affine Affine 1 km Bell Estate werkte samen met Martine van Affine voor een nieuwbouwproject te Herzele....
Cornelis & Partners CVBA Cornelis & Partners CVBA 4 km Een volledige dienstverlening van A tot Z | Vastgoed - Kredieten - Verzekeringen |
Casteels vastgoed Casteels vastgoed 4 km Het verkoopproces van ons appartement verliep zeer vlot en professioneel. De voorafga...
De Moor Vastgoed De Moor Vastgoed 4 km De Moor Vastgoed is reeds meer dan 20 jaar actief in en rond Merelbeke. Onze voornaam...
Recensies
Voor de verkoop van mijn woning gelegen in Heuvelland ging ik met Liesbeth in zee. Haar oprecht enthousiasme en de 1% commissie trokken mij over de streep. De ligging van de woning bracht moeilijkheden met zich mee maar Liesbeth zocht dit vakkundig uit en bracht mij steeds op de hoogte van de laatste updates. De vraagprijs werd in samenspraak bepaald, alsook het inplannen van de kijkdagen. Ik kon alles heel gemakkelijk online opvolgen, waardoor de communicatie heel duidelijk is. Dit leidde tot een vlotte verkoop van mijn woning. Dankjewel Liesbeth en Oximo!
Met Liesbeth was het een plezier om samen te werken.correct,communicatief,steeds bereikbaar,ik mag Oximo zeker aanraden.
Ik ben geholpen geweest door Liesbeth voor de verkoop van een woonst. Van begin tot einde vlekkeloos verlopen, goeie feedback bij iedere stap met open communicatie. Absoluut aan te raden.
Betrouwbare makelaar, Laureen heeft ons goed ingelicht en bijgestaan bij de verkoop van onze woning!
Ons huis werd op de eerste kijkdag ! verkocht in Oudenaarde via Oximo met de professionele hulp van Laureen. Een echte aanrader voor verkoop en aankoop door handige website, bereikbaarheid en professionaliteit. Bovendien is Laureen heel vriendelijk en klantgericht. Ze gaf ons ook de nodige tips voor verkoop van de woning. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Wij zijn enorm tevreden over de service van Oximo!
Niet enkel een kantoor dat een fantastisch online, juridisch onderbouwd systeem heeft, maar ook een zeer toffe werkplek!
Wij hebben een huis gekocht via oximo. Niet tevreden over de service van hun. Weinig tot geen support, in het algemeen niet tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid