facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oxfam-Wereldwinkel Berchem

Info

Like onze pagina voor meer info over de producten, het verhaal en de vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkel Berchem!

Geschiedenis

Wat doen we?
Oxfam-Wereldwinkels wil rechtvaardige regels voor de internationale handel. Want eerlijke handel geeft producenten in het Zuiden sterke eigen benen en draagt op die manier bij tot duurzame ontwikkeling.

Het probleem
Miljoenen producenten in het Zuiden krijgen geen eerlijke kans op de wereldmarkt. Daardoor leven ze vaak in armoede.

De oplossing
Handel, als die eerlijk verloopt, is een krachtige hefboom voor duurzame ontwikkeling. Daarom wil Oxfam-Wereldwinkels rechtvaardige regels voor de internationale handel.

Partnerwerking
Door samen te werken delen boeren risico’s, verbeteren ze hun onderhandelingspositie en wegen ze sterker op het internationale handelsbeleid. Daarin steunen wij hen.

Vrijwilligers
8.000 wereldwinkelvrijwilligers doen de winkels draaien. En nog zo veel meer. Ze verspreiden ons verhaal van eerlijke handel, smeden banden met andere organisaties, laten jongeren kennis maken met fair trade, enzovoort. Oxfam-wereldwinkel Berchem telt zo'n 30 vrijwilligers.

Adres: Statiestraat 14, 2600 Berchem (Antwerpen)
Telefoonnummer: 032817096
Stad: Berchem
Route: Statiestraat 14
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Wat doet Oxfam-Wereldwinkels, Oxfam Winkels, 50 jaar Oxfam Wereldwinkel, Oxfam winkels West-Vlaanderen, Wereldwinkel Limburg, Wereldwinkel Borgerhout, Oxfam Gent, Oxfam cadeaubon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klasseslager Van Bunder Dirk & Partners Klasseslager Van Bunder Dirk & Partners 1 km Hele goede en verzorgde beenhouwerij. Kwaliteitsvol en lekkere producten. Vriendelij...
Leonidas Kluisbergen Leonidas Kluisbergen 78 km vriendelijk en goed aanbod van gepersonaliseerde geschenken
Recensies
De vrijwilligers mogen wel wat meer commerciëler ingesteld zijn. En hulpvaardiger.
Ik kom er veel en graag maar ivm andere wereldwinkels, is de etalage niet uitnodigend en staat er veel minder binnen. Het lijkt toch zo.
veel keuze zowel voeding als andere huishoud en decoratie artikelen !behoorlijk duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid