facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OVIN

OVIN

Info

Ontdek de wondere wereld van O!VIN

Geschiedenis

O!VIN is ontstaan aan het brein van 2 "wijn-passionata" die vanuit de overtuiging dat het steeds beter kan een missie hebben. De missie van O!VIN is om naast het laten ontdekken van uitzonderlijke wijnen met een eigen 'soul' u ook verder te blijven informeren over deze prachtwijnen uit welke wijnstreek of wijngaard ter wereld ze ook komen.

O!VIN wil zich onderscheiden op alle gebieden. Degustaties en "Wine & Dine's" worden op een unieke manier gepresenteerd door onze Sommelier-Conseils waarbij wij de harmonie tussen heerlijke en unieke wijnen en de gepaste gerechten bevorderen. Zo wordt deze "tour de saveur" met vrienden, familie of collega's een unieke en onvergetelijke belevenis.

In de zelfde lijn liggen de wijntrips die O!VIN organiseert. Een ontdekkingstocht in een unieke en amicale sfeer waarbij wij u rondleiden in prachtige wijnlanden en avontuurlijke regio's en waarbij wij u laten kennismaken met de meest gedreven wijnbouwers en wijnmaaksters zonder het regionale gastronomische aspect te vergeten.

O!VIN staat ook voor "wine & food consultancy" naar particulieren en horeca. Mede dankzij onze ervaring in de horeca beseffen wij vrij goed wat u wil... en dat is het allerbeste voor uw gasten en klanten.

Ten slotte biedt O!VIN ook op maat gemaakte cursussen aan rond wijn en wijn & gerechten. Gepassioneerde en ervaren docenten uit de wijnwereld staan klaar om jullie in te wijden of te vervolmaken in deze mooie wijnwereld.



"O! Vin is een wijnhandel. Wij importeren en verkopen wijn vooral van de volgende landen : Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Portugal"
Adres: Blauwenhoek 2, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: +32478825595
Stad: Londerzeel
Route: Blauwenhoek 2
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: Cozy Wine shop, Kant-en-klare picon kopen, Prijs Picon vin blanc, Wineshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P’tite Italy by LambruscoWorld P’tite Italy by LambruscoWorld 1 km Mooie keuze aan erg goede Italiaanse wijnen, van goedkoop Gavi, Moscato d'Asti,... to...
Dranken Vercauteren Dranken Vercauteren 4 km Zeer aangename en warme ontvangst. Drankenhandel met een prik en tik verkooppunt met ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid