facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ovidias

Ovidias

Info

Heute erfreut sich Ovidias, dank der frischen belgischen Pralinen mit hausgemachten Füllungen und einem vollen sahnigen Geschmack, großer Bekanntheit.

Adres: Industrielaan 26, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 089 69 50 00
Stad: Hoeselt
Route: Industrielaan 26
Postcode: 3730



op zoek naar gerelateerd: Pralines in blik, Apart verpakte pralines, Pralines groothandel, Pralines kopen, Likeurpralines Aldi, Kortingscode Ovidias, Pralines horeca
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ovidias Ovidias 0 meter Kwaliteitspralines uit eigen streek Nu ook keuze uit verschillende verpakkingen en v...
Ovidias Ovidias 0 meter Kwaliteitspralines uit eigen streek Nu ook keuze uit verschillende verpakkingen en v...
Ovidias Ovidias 0 meter Kwaliteitspralines uit eigen streek Nu ook keuze uit verschillende verpakkingen en v...
SasaTime SasaTime 887 meter Eten * Beleven * Tijd * Genieten * Ontdekken * Delen
Recensies
Bestel hier altijd de bonbons. Maar helaas is de inhoud veranderd. Opeens allemaal andere soorten ertussen en veel marsepein. Weinig roombonbons. Jammer. Hier worden ze te duur voor.
Lekkere pralinen vers uit de machine aan het fabriek. Frisse volle smaak van fruitpralines, de mix doos was een openbaring van verschillende smaken.
Ik koop meestal bonbons gewoon bij de supermarkt, maar ik wilde wel eens wat anders. Toen ik de site van Ovidias zag, vroeg ik me af of ze niet te goedkoop waren. Zouden ze naar karton smaken? Maar mijn twijfels werden snel weggenomen. Ik bestelde op zondag en kreeg ze dinsdag al binnen. En alles was netjes verpakt met een zakje koelende gel erbij. Ik heb ervan genoten! Heerlijke smaken, heel natuurlijk en duidelijk met ingredienten van uitstekende kwaliteit gemaakt. Elke bonbon was lekker en er waren veel verschillende smaken ik had de My Moments puur. Ik heb er erg van genoten!
Kwaliteitspralines uit eigen streek Nu ook keuze uit verschillende verpakkingen en verschillende smaken uit hun praline automaat... De pralines gevuld met speculaas zijn een topproduct Klantenservice/medewerkers van het bedrijf zijn ook hartelijke mensen die steeds paraat staan voor het beantwoorden voor al je vragen!!!
Dit is een bestelling geplaatst op de online site. De ontvangst van de pralines verliep in optimale omstandigheden. Perfect verpakt polystyreen dozen, perfect gekoeld met voldoende blokken. De levertijd was degene die was gedefinieerd 3 dagen voor Frankrijk en de chocolaatjes van een zeer hoge smaakkwaliteit. Ik raad dit Belgische chocoladehuis zonder voorbehoud aan. De prijzen zijn meer dan voldoende gezien de genoemde kwaliteiten. Felicitaties aan OVIDIAS voor deze ernst.
De chocolaatjes zijn waarschijnlijk van uitstekende kwaliteit, af levering. Maar het is jammer dat de levering 4 dagen duurt: het product verliest zijn versheid volledig. Het is een te ontmoedigen leverancier die in de zomerperiode geen snellere levering van een vers product kan garanderen. SD
Ik heb vandaag voor het eerst chocolaatjes van dit merk gekocht. Ik kan alleen maar zeggen: "Eersteklas product"! Toen ik een aankoop deed bij een discounter nota bene viel dit merk me op door de uitgebreide verpakking. Ik was aanvankelijk meer dan sceptisch over de prijs, maar toen was ik enorm onder de indruk door de kwaliteit van de chocolaatjes positief verrast.
absoluut oneetbaar !!! direct afval !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid