facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ouzerie Astoria

Ouzerie Astoria
"Grec Streetfood"
Adres: Rue Pierre Timmermans 4, 1090 Jette
Telefoonnummer: 022804670
Stad: Jette
Route: Rue Pierre Timmermans 4
Postcode: 1090


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Rhodos Jette Restaurant Rhodos Jette 887 meter Lekker gegeten .Fles Rode wijn .100€.Meze. angneaux. Pour 2 personne.
Herakles Herakles 1 km 100 EUR uitgegeven voor 2 personen met 1 mezze gedeelde apero, 2pers mixte grill, en ...
Recensies
Lekkere icetea van het huis, vers gemaakt in een groot glas voor maar 5 euro ! Vrienelijk en aangenaam personeel. Terras met gemakkelijke stoelen met een zacht kussen. Top.
Super vriendelijke service, maar eten echt ondermaats. Alles smaakte heel flets, en de quorn van de vegetarische pitta leek niet eens gebakken. Jammer.
Ik kom er regelmatig en ik eet er altijd heel lekker. Het is een ouzerie, dus verwacht niet dat je zoveel keuze hebt als in een restaurant. Het voordeel is dan weer dat ze de tijd hebben om alles goed te verzorgen. Wat mij betreft zeker een aanrader.
Zaterdag geweest, zonde van het weggesmeten geld. Oude frituurolie, Griekse pasta met kaas erop smaakt nergens na, sardines ontdooid en even opgewarmd, niet te vreten, groentepotje in microgolfoven.... Ga daar niet!
Zeer lekker, goede bediening en flexibel. We hebben hier een leuke avond gespendeerd en we komen zeker terug!
Leuk Grieks restaurantje in het centrum van Jette
Slechtste Uber Eats-bestelling ooit. Je geld uit het raam gooien is beter. Nauwelijks eetbaar. Allemaal daterend van de dag ervoor met waanzinnige prijzen. Laat u niet misleiden door gephotoshopte foto's. Dit zijn de feta-friet:
Een beetje honger, een verlangen om Griekse tapas te delen, het is hier, in Jette, een straat van het Spiegelplein. Een jong team, zeer attent. Redelijke prijs, goede Helleense wijn. We delen zonder genen in het Astoria.
Angus pittas, lekker en hartig, geserveerd met friet en rauwkost. Dit alles geserveerd door de lachende kok, die ook aan tafel serveerde. We komen terug Geen bancontact.
Onberispelijke service! Verrukkelijk ! Bovenkant ! Zorgzaam personeel! Juichen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid