facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outside-In

Outside-In

Info

Styling & Kledingadvies: Kleur & Stijladvies, Personal Shopping, Make-over, Vrijgezellen, Teambuilding & Vriendinnen activiteiten

http://www.outside-in.be

Geschiedenis

Outside-in is gespecialiseerd in Styling & Kledingadvies. Zowel voor individueel advies, als groepen, evenementen en bedrijven.

Creëer jouw ideale outfit & stijl, afgestemd op jouw lichaam, persoonlijkheid en job! Zo krijg je het mooiste effect!

Outside-in, jouw persoonlijke coach in schoonheid!



"Outside-In is gespecialiseerd in Kledingadvies, Personal shopping en Restyling. Zowel voor individueel advies, als groepen, evenementen en bedrijven, kan je bij ons terecht.Wil je graag meer variatie in je kledingstijl en ontdekken hoe je lichaam het mooiste tot uiting komt? Of doom je van een verwendag of Make-over, maar liefst zonder camera of tv? Of hou je gewoon niet van shoppen? Of ben je op zoek naar een leuke én leerrijke teambuilding?Wij creëren jouw ideale look, afgestemd op je lichaam, smaak en persoonlijkheid zodat het totaalpakketje klopt. Want.. dit geeft het mooiste effect!"
Adres: Buitensingel 86, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 0497/406 369
Stad: Lommel
Route: Buitensingel 86
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Personal styling advies, kleur- en stijladvies oost vlaanderen, Kleur en stijladvies Antwerpen, Kleur- en stijladvies West-Vlaanderen, Personal shopper Antwerpen, Personal shopper West Vlaanderen, Make-over Gent, Kleuranalyse Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Business Styling Business Styling 22 meter Wij zorgen voor jouw professionele en betrouwbare 1ste indruk zodat jij je kan onders...
Dress-Me-Up Dress-Me-Up 4 km UITSTRALINGSCOACH Geen hokje zal passen....iedereen is uniek!
Recensies
Ik had van mijn man het arrangement kleur en stijladvies + personal shopping cadeau gekregen. Ik kreeg van Sofie een warm onthaal, de uitleg over kleur en stijladvies was zeer duidelijk en professioneel desondanks was de sfeer heel gezellig en voelde ik me op mijn gemak. Het personal shoppen was een zeer aangename ervaring en was heel fijn om de theorie direct om te zetten in de praktijk. Ik mocht zelf rondneuzen in de rekken, maar ook Sofie had outfits voor mij gekozen om te passen. Ik was zeer aangename verrast over het resultaat. Achteraf kreeg in ook een kleurenkaart/stijlkaart mee in de vorm van een bankkaart zodat ik het gemakkelijk kan meenemen voor tijdens het shoppen en dus een spiekbriefje heb.Dus kortom: Wil je een fijne dag beleven met zeer veel tips ivm je kledij op een persoonlijke maar toch professionele manier? Wil je je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is er maar één adres dan moet je bij Sofie zijn van Outside-in! Wat een topvrouw!
Warme vrouw met een hart voor transvrouwen. Ze leek naarmate de dag vorderde enthousiaster en enthousiaster te worden. De make over is een aanrader.
Wat een fijne dag was het gisteren met Sofie! Samen met mijn mama een leuke verwendag met kledingadvies, kapper, maquillage en fotosessie. Super leuk om eens samen te doen en Sofie zorgt er voor dat alles ontspannen en spontaan verloopt. We kunnen het iedereen aanraden! Sandy & Annemie
Ik heb de make over gedaan voor transgender personen. Was voor mij een super ervaring. Ik ben iemand die zeer onzeker is en zij zorgde er direct voor dat ik op mijn gemak was. Dit is echt een top aanrader voor iedereen. Tijdens de shopping legt ze je uit waar je op moet letten hoe je je vrouwelijker kleed.dit was op een discrete manier wat ik wel belangrijk vond omdat ik nog niet out ben De make up sessie is super afgestemd op jezelf. Als afsluiter was er de fotoshoot deze was ook top. Kortom dit was voor een geweldige ervaring en zeker niet duur voor wat je krijgt.
Ik kreeg van mijn man een make-over kado. Wat met veel zenuwen begon eindigde als een fantastische dag. Sofie is een persoon die je snel op je gemak stelt en weet waar ze mee bezig is. Ze heeft een grote kennis die ze met je deelt én ze is een erg aangename gesprekspartner. Ik heb een ontzettend fijne dag beleefd, wat ik van haar leerde pas ik direct toe en daar ga ik nog lang plezier aan beleven! Dank je wel Sofie!
Ik ben voor een styladvies en garderobeplanning gegaan. Sofie is een heel fijne gesprekspartner met een passie voor styling. Ze weet waar ze het over heeft. Door eerst goed te weten wat voor een stylfiguur je hebt want daar begint het bij, kan je gerichter gaan shoppen. Ze leert je wat je kan verdoezelen en welke delen van je lichaam je de aandacht naar toe kan brengen. Bij de garderobe planning kom je te weten welke stukken je kan combineren en welke nog ontbreken om tot een geheel te komen. Dank je wel Sofie voor de leuke leerzame dagje! Het was echt de moeite.
"Total restyling voor heren" gekregen als cadeau van mijn partner. ik was eerst wat onwenning maar het werd een zeer gevulde dag waarbij ik geleerd heb welke kleuren mij goed staan, het soort kleding dat bij mijn lichaamsbouw past, het combineren, casual of gekleed, niet bang zijn voor een compliment. samen gaan shoppen en naar de kapper. Alles in een relaxte, sympathieke en professionele omgeving. Echt top!
Ik kreeg een zussen make-over cadeau voor mijn verjaardag. Wat een leuke verrassing! Sofie voelde ons heel goed aan en heeft er dan ook een onvergetelijke dag van gemaakt! Een aanrader!
Een vriendelijke dame die het positieve in elk figuur naar boven haalt. Tijdens het shoppen heb ik dingen gepast en gekocht die ik nooit voor mezelf zou uitkiezen, maar waar ik nu enorm blij mee ben. Ik kijk nu zelf verder als ik ga winkelen dan enkel naar wat ik "gewoon" was.
Kleuradvies en shoppen met Sofie was echt heel leuk. En ze weet ook goed waarmee ze bezig is en stelt iedereen op haar gemak! Leuke ervaring! Ook leuk als teambuilding ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid