facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outlet De kaarskesprocessie

Outlet De kaarskesprocessie
Adres: Oostereindestraat 1, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 013532202
Stad: Lummen
Route: Oostereindestraat 1
Postcode: 3560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De kaarskesprocessie - Leonidas Lummen De kaarskesprocessie - Leonidas Lummen 0 meter Zeer hulpvaardig. Alles is bespreekbaar. Reageren zeer snel op hun mails. Komen afspr...
Mamzel Mamzel 3 km Ik werk al enkele jaren met dit topbedrijf samen. Ze hebben vernieuwende ideeën voor ...
Ruby Eyes Ruby Eyes 3 km Ik heb met Jessie al veel samengewerkt voor ontwerpen en bedrukkingen van affiches, f...
Recensies
Hou je van chocolade dan ben je hier aan het juiste adres. Kwaliteitschocolade van Leonidas en andere lekkere dingen koekjes ,neuzekes,enz. Je kan hier ook cadeaumanden krijgen. Reeds op voorhand klaargemaakt of zelf ter plaatse laten samenstellen. Heel goede en vriendelijke bediening+ het is ook een heel mooi pand... gewoon al eens leuk om binnen te springen.
Top winkel en vriendelijk. Prachtig wat je vraag dankjewel
Ik bestelde 14 aperitiefpakketten en ben daar super tevreden over. Mooi pakket voor een goede prijs, snelle service en perfecte opvolging! Een absolute aanrader!!!
Fijne winkel als je een cadeautje zoekt voor iemand. Vriendelijke uitbaatster ook. Helpt om een leuk pakket samen te stellen.
Een zeer leuke newborn fotoshoot gehad. Je ziet aan de manier van werken dat ze hier ervaring in heeft. Ze kan de baby geruststellen en omkleden terwijl de baby blijft slapen. Je ziet dat ze dit graag doet aan de manier van werken en handelen van de baby. Zeker aan te raden!!
Zeer hulpvaardig. Alles is bespreekbaar. Reageren zeer snel op hun mails. Komen afspraken na. Fijne winkel met mooie cadeautjes.
Ik heb mijn geboortekaartjes daar gehaald. Heel tevreden. Ze hebben natuurlijk de nodige ervaring om over alles mee te denken!
Mooie winkel, veel voorbeelden, heel behulpzaam en geduldig personeel voor cadeautjes + lekkere pralines.
Heel vriendelijk, mooi aanbod en leuke winkel
Altijd super vriendelijk en ruim assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid