facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoor Lounge Concept

Outdoor Lounge Concept

Info

Outdoor lounge concepts
Beach style Loungesets, vuurtafels, afneembare overkappingen en zoveel meer…. Geef uw terras of volledige huis die extra hippe look



"Bij Exterioo willen we je inspireren om alles uit je buiten-leven te halen. Dat doen we met een ruim assortiment tuinmeubelen waarbij er altijd wel iets past bij jouw tuin of terras, stijl of budget.Met nóg meer inspiratie en advies om je ultiem te laten genieten van het buitenleven. En die inspiratie vind je in onze showrooms én op onze website."
Adres: Acacialaan 16, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32475323026
Stad: Westmalle
Route: Acacialaan 16
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: LOUNGE DEDON, Outdoor DEDON, DEDON Produkte, DEDON kaufen, DEDON Stühle, DEDON polsterbezüge, DEDON Outlet Lüneburg, Dedon Gartenmöbel Münster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercator Cleaning Mercator Cleaning 855 meter Firma dreigt met incassobureau,daar ik t niet eens ben met de rekening. Van september...
Recensies
Grote winkel.met mooie en moderne buitenmeubelen. Enkel de verkoper stoorde mij met zijn geratel maar dit doet niets af van het feit dat het een goede winkel is.
Wacht op mijn parasol sinds 1 juni ... teleurgesteld en boos . Wordt van het kastje naar de muur gestuurd .telkens nieuwe data krijgen. Alle gemaakte beloftes geen enkele is er waar . Benieuwd of de parasol er nu zaterdag gaat zijn . 17 dagen te laat . Dat noemt men dan service.
Wat een mooie winkel met vriendelijk personeel! Winkel straalt echt zomer en rust uit. heel leuk concept met de bomen die binnenstaan, die geven je instant een summerfeeling! Het personeel is aansprekelijk en vriendelijk, ze helpen je tot in de puntjes met het kiezen van de juiste stof en tafelblad dat het best voor jou past. Als je opzoek bent naar buitenmeubelen, zeker een aanrader om hier langs te gaan.
Wij zijn ongelooflijk blij met onze aankoop, snelle en correcte levering … zeer goede kwaliteit , zitten fantastisch, vriendelijke en toffe verkopers te Zoersel … ook bij de hulp van de waterdichte overtrekken voor de meubels … wij zullen nog naar Exterioo gaan en raden het iedereen aan …familie Cornelissens
Geen goedkope winkel, maar wel zeer stevig en kwaliteitsvolle tuinmeubelen. Zeer goede helpende verkopers.
Zeer mooie en grote moderne winkel. Parking vlak voor de winkel. Grote keuze aan tuintafel, stoelen, banken etc. Hulpvaardig personeel.
Geen klachten over hoe we geholpen werden in de winkel, zeer vriendelijk ! Maar dit werd te niet gedaan door de levering ! Is het normaal dat klanten worden uitgemaakt bij levering???? Bij een vriendelijke vraag zei de chauffeur dat wij te gierig waren om bij te betalen en zwierde de kussens van onze loungeset gewoon op onze oprit! Voor een aankoop van €8000 is dat alles behave wat je verwacht van een goede service!! Bijna al onze tuinmeubelen komen van exterioo toen nog Overstock garden en nooit problemen gehad, dit is zeker onze laatste aankoop geweest!! Wij laten ons niet meer beledigen!!
Als je bij exterioo koopt zoals wij gedaan hebbe voor een bedrag van meer dan 7000 eur verwacht je een goede service. Niet dus wij wachten nog steeds op onze meubels en hebben ook al verschillende malen een afspraak gehad voor levering die ze dan 1 minuut voor het verstrijken van het lever uur afbellen. Mensen 1 goede raad koop ergens anders aub.
De verkoper had mijn echtgenote stoelen verkocht. Zonder de poten. Blijkbaar moeten die nog apart bijgekocht worden. Maar dat wist de verkoper niet. Na een paar telefoontjes hebben we dan maar besloten om de losse onderstellen poten bij te kopen aan een flinke meerprijs. De eerste levering werd week na week uitgesteld, en uiteindelijk leveren ze de de verkeerde zittingen, ZONDER poten. Na heel veel telefoontjes over en weer kom te belofte om een nieuwe correcte levering te doen. Ook deze werd weer een keer uitgesteld. De koerier die die levering komt doen spreekt geen woord Nederlands, en levert nu ook weer een verkeerde levering met zaken die wij totaal niet besteld hadden. Na weeral een hele hoop telefoontjes over en weer, komt de juiste levering wekenlang na de beloofde week aan. Ook nu spreekt de koeriers geen woord Nederlands, en was het heel moeilijk om hem te overtuigen de verkeerd geleverde goederen terug mee te nemen. Bij het in elkaar schroeven van de stoelen blijkt dat de boutjes, moeren en springrondellen de verkeerde maat hebben en niet geschikt zijn. Om onszelf verdere frustratie te besparen hebben we die in de doe-het-zelf zaak gaan kopen. Aan de pictogrammen op de verpakking te zien, is een stoel altijd een zitting en een onderstel. Zeer logisch uiteraard. We zijn waarschijnlijk nog eens flink financieel in de luren gelegd ook. Mijn advies: Koop hier niet!
De verkoop en de service in de winkel waren perfect. Hiervoor een dikke pluim aan het personeel te Zoersel. De levering kwam 2u vroeger dan verwacht.Geen probleem op zich, maar het werd nog net niet binnen gegooid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid