facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoor Dreams

Info

Wij zijn gespecialiseerd in Outdoor living, zonnewering, parasols, schuif- en vouwramen, terras- en windschermen, hottubs en barrelsauna’s.



"OPENDEURDAGEN OP 18 en 19 MAART.TIJDENS DEZE DAGEN IS ONZE TOONZAAL VRIJ OPEN VAN 10u00 TOT 12U00EN VAN 14U00 TOT 18U00ANDERE TIJDSTIPPEN IS ONZE TOONZAAL ENKEL TE BEZOEKEN OP AFSPRAAK!!Op die manier kunnen we voldoende tijd besteden aan uw wensen.OUTDOOR DREAMS is een familiebedrijf dat garant staat voor kwalitatieve producten aan correcte prijzen, gecombineerd met een uitstekende service. Voor onze pergola’s, schuif- en vouwramen, parasols en buitenkeukens werken we enkel met Spaanse fabrikanten.Onze hottubs en barrelsauna’s worden geproduceerd in Scandinavië.Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar wens van de klant."
Adres: Oudenaardestraat 86c, 9870 Olsene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 092288268
Stad: Olsene
Route: Oudenaardestraat 86c
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hottub olsene
Recensies
Wij zijn bijzonder ontevreden over deze firma. In maart 2021 kochten wij een hottub en barrelsauna, inclusief verlichting voor onder de banken. De verlichting werd na lang aandringen pas geleverd in september 2022, maar wat we kregen voldoet technisch niet om te gebruiken binnen in een sauna. We kregen voor de aangerekende 345€: een rol kabel, een leeg zekeringkastje en een ledstrip van het merk prolumia zie foto's. Geen transformator. Die heb je nochtans nodig om deze LED-strip te gebruiken staat af te lezen op de strip: DC24V. Bovendien mag de ledstrip NIET gebruikt worden binnen in een sauna omdat deze niet bestand is tegen de hoge temperatuur in een sauna. Dat staat trouwens af te lezen op de verpakking van de ledstrip en dit werd ons ook bevestigd door de verdeler in België van prolumia ledstrips. Bij OUTDOORDREAMS kregen we geen gehoor meer en we contacteerden de Consumenten Ombudsdienst om te bemiddelen. Het enige effect dat dit aanvankelijk had: een paar intimiderende brieven van de advocaat van OUTDOORDREAMS en dreigen met een rechtszaak als we onze negatieve review hier niet zouden verwijderen. Nochtans stond hier alleen maar de waarheid in. In maart 2023 leek er dan toch een resultaat te komen uit de bemiddeling: in ruil voor het verwijderen van onze review goeie timing, vlak voor hun opendeurdag.... zouden ze ons 300€ terugstorten en wij zouden daarna de geleverde ledstrip en toebehoren terugbezorgen. Helaas...mijn centen heb ik niet terug gekregen. Hun review krijgen ze hier nu wél terug. Vanwege een zeer ontevreden klant
We schakelden de Vlaamse ombudsdienst consumentenzaken in om tot een vergelijk te komen. Al jammer dat we ons tot die dienst moesten wenden. Wanneer er dan door deze dienst tot een vergelijk gekomen wordt, maar jullie leven dit niet na, dan verdien je maar 1 ster voor klantvriendelijkheid.
In maart 2022 een barrelsauna gekocht bij jullie, hier waren we super tevreden van! Begin dit jaar een terrasoverkapping laten plaatsen door jullie, hier zijn we terug super tevreden mee! Doe zo verder! Groeten Bart en Mia
Barrelsauna gekocht bij jullie firma. Goede service gekregen. Heel tevreden.
Hier een hottub en barrelsauna besteld. Zowel van de levering, installatie en kwaliteit heel tevreden! Proficiat aan jullie team!
Wij zijn super blij met onze nieuwe overkapping! Zeer goede service, goede opvolging!! Zeker een aanrader!!
Mooi materiaal en goede bediening
Vriendelijk ontvangen met een heerlijke koffie! Mooie producten & een verkoper die aangenaam mee zoekt naar oplossingen.
Als men afgaat op de site is de keuze wel klein. Wel vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
18 maanden wachten op een antwoord over een vervangende luchtpomp.. eindelijk een factuur ontvangen voor eu595 voor een pomp die verkrijgbaar is bij 12 andere leveranciers voor niet meer dan eu150.. en dit is ter vervanging van een pomp die minder dan 2 jaar defect is gegaan na installatie!!!.. er zijn tal van leveranciers van spa's, zoek een andere?..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid